USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

Хто поїде на Олімпіаду у складі збірної України з футболу: Офіційна заявка

До списку увійшли 22 футболісти
олімпійські ігри

Фото ілюстративне

Джерело: відкриті джерела

УАФ опублікувала офіційний список гравців, які поїдуть у складі збірної України з футболу на Олімпіаду в Парижі. Про це йдеться в повідомленні Української асоціації футболу.

Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань вирішив викликати на Олімпіаду 22 футболістів, включно з чотирма квотами резерву.

Офіційна заявка олімпійської збірної України на футбольний турнір ОІ-2024 виглядає так:

Воротарі: Кирило Фесюн ("Шахтар"), Яків Кінарейкін ("Дніпро-1"), Георгій Єрмаков ("Олександрія").

Захисники: Максим Таловеров (ЛАСК), Олексій Сич ("Рух"), Олександр Мартинюк ("Олександрія"), Ілля Крупський, Євген Павлюк ("Ворскла"), Арсеній Батагов ("Зоря"), Володимир Салюк ("Чорноморець").

Півзахисники: Максим Хлань ("Лехія"), Дмитро Криськів, Олег Очеретько, Кирило Сігєєв ("Шахтар"), Микола Михайленко, Максим Брагару ("Динамо"), Валентин Рубчинський ("Дніпро-1"), Олег Федор ("Рух"), Артем Шулянський ("Олександрія"), Владислав Велетень ("Колос)".

Нападники: Данило Сікан ("Шахтар"), Ігор Краснопір ("Рух").

Новини за темою: 25 "нейтральних" спортсменів із РФ і Білорусі допустили на Олімпійські ігри в Парижі

Раніше Міністерство молоді та спорту затвердило склад офіційної делегації національної збірної команди України для участі в Олімпійських іграх 2024 року в Парижі.

До складу офіційної делегації увійшли 297 осіб: 140 спортсменів і спортсменок; 12 спаринг-партнерів і альтернативних спортсменів; 95 тренерів; 24 лікарі, масажисти та інші спеціалісти; чотири водії; 16 членів штабу національної збірної команди України; шість спеціалістів з адміністративно-технічного та екіпірувального забезпечення.

20 травня стало відомо, що Україна візьме участь в Олімпіаді 2024 року, яка відбудеться у Парижі. А в червні НОК представив нову колекцію форми, в якій збірна виступатиме на змаганнях.

Збірна України по футболу проведе перший матч 25 липня проти Іраку. Другий – 27 липня проти Марокко і третій матч українці зіграють проти зіркової Аргентини 30 липня.
Читайте також:
Україна здобула два золота з дзюдо на Паралімпіаді-2024 Україна здобула два золота з дзюдо на Паралімпіаді-2024
Українець Віктор Дідух став чемпіоном з настільного тенісу на Паралімпіаді в Парижі Українець Віктор Дідух став чемпіоном з настільного тенісу на Паралімпіаді в Парижі
Українець Єгор Дементьєв став чемпіоном Паралімпійських ігор у шосейній груповій гонці Українець Єгор Дементьєв став чемпіоном Паралімпійських ігор у шосейній груповій гонці
Матвій Бідний офіційно став міністром молоді та спорту України Матвій Бідний офіційно став міністром молоді та спорту України