USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Масштабна атака на Крим та влучання по штабу Чорноморського флоту Росії у Севастополі: Що відомо?

Атаки на ворожі об'єкти в тимчасово окупованому Криму тривають вже кілька днів поспіль
Крим
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Протягом дня у тимчасово окупованому Криму було неспокійно. Вибухи лунали у різних містах. Повідомлялося про влучання по штабу Чорноморського флоту Росії у Севастополі. Ми зробили для вас огляд найважливіших подій на півострові.

Вранці кримські пабліки писали, що було гучно в районі тимчасово окупованого Севастополя. Зазначалося також про застосування димової завіси в цьому районі.

На Керченському мосту перекрили рух транспорту, а з селища Чорноморське попередньо здійснили кілька пусків ракет. Імовірно, це була робота російської ППО.

Згодом з’явилася інформація про влучання по штабу Чорноморського флоту Росії у Севастополі. Російські Телеграм-канали повідомляли, що до місця влучання прямують більше ніж 10 швидких.

Вибухи фіксували і у районі Бахчисарая, а сигнали повітряної тривоги продовжували лунати у Севастополі. 

Згодом командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував українським пілотам і російській ППО за гарячий день у Севастополі.

"Сподіваюсь, що наступного разу російська ППО нас знову не підведе", – написав він. 

 

Раніше ми писали, що, за словами глави української розвідки Кирила Буданова, ЗСУ можуть встигнути розірвати сухопутний коридор між РФ і Кримом до настання зими.

Читайте також:
Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі? Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі?
Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16 Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16
Швейцарія пом'якшить правила експорту зброї, однак України це не стосується Швейцарія пом'якшить правила експорту зброї, однак України це не стосується
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки