USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35
Втрати росіян: 6 8 1 5 8 0 (+1350)
USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35

Кропачов: Телеканал та бізнес працюватимуть і надалі, незважаючи на кримінальну справу проти мене

Бізнесмен очікує на реакцію європейських та американських партнерів
Кропачов_3

Віталій Кропачов

Джерело: UWN

Бізнесмен Віталій Кропачов запевнив, що його бізнес та медіа продовжать працювати, попри кримінальну справу проти нього. Про це заявив сам Кропачов в ефірі TAK TV.

"Канал буде працювати. Бізнес буде працювати. Хтось інсинуації вигадує, що в нас хтось щось може забрати, але тоді включаться європейські партнери, подивимося, як це буде", – наголосив Кропачов.

Щодо подальших дій, то нині бізнесмен очікує на реакції від американських та німецьких колег.

"Мене найбільше цікавить на сьогодні реакція американських колег і цікавлять деякі німецькі колеги. Мені було б це цікаво. Я думаю, це швидко не буде, але протягом тижня вони дадуть відповідь", – додав він.

А от адвокати бізнесмена намагатимуться протягом цього часу зробити всі експертизи, запросити всі документи, які були видані з податкової.

"Будемо йти згідно з правовим полем", – підсумував Кропачов.

Нагадаємо, раніше сьогодні бізнесмена Віталія Кропачова взяли під варту на 60 діб без права внесення застави. Таке рішення прийняла суддя Печерського районного суду міста Києва.

Адвокати Кропачова подадуть апеляцію на сьогоднішнє рішення суду щодо взяття їхнього підзахисного під варту на 60 діб без внесення застави. Про це в коментарі TAK TV заявив один з адвокатів Олександр Салазський. 

Віталій Кропачов

Віталій Кропачов є власником ТОВ "Краснолиманське" з 2017 року, відколи воно стало одним з найбільш успішних вугільних підприємств України.

Також Кропачов має активи у медійній сфері.

У грудні 2021 року придбав компанію "Ера продакшн". Компанія у березні 2022 року надала свої потужності для забезпечення цифрової трансляції "Єдиного телемарафону" після ракетної атаки Росії на телевежу у Києві.

Кропачов є власником медіапроєкту Ukraine World News, куди зокрема входить телеканал ТАК TV.

Влітку 2022 року організував табір під Переяславом для вимушених переселенців з Донбасу. Там у комфортних умовах проживають 150 людей, які втратили житло через війну. Також бізнесмен допомагає дітям, які постраждали через російську агресію.

Кропачов неодноразово виступав за створення комфортних умов для повернення додому українців, які були змушені переселитися до Європи. Зокрема, у березні 2023 року у Київській області було запущено пілотний проєкт із забезпечення переселенців житлом та роботою.

Справа проти бізнесмена

Бізнесмена Віталія Кропачова взяли під варту без права внесення застави. Таке рішення прийняла суддя Печерського районного суду міста Києва.

Нагадаємо, ДБР звинувачує Віталія Кропачова у завданні державі шкоди на 2 млрд гривень. Сам Кропачов відкидає всі звинувачення та заявляє, що жодних правових підстав для кримінальної справи немає. Адвокати бізнесмена стверджують, що його затримання відбулося із порушеннями.

Читайте також:
Справа Віталія Кропачова: Бізнесмена залишили в СІЗО до початку листопада без права внесення застави Справа Віталія Кропачова: Бізнесмена залишили в СІЗО до початку листопада без права внесення застави
Для мене це черговий етап психологічного тиску, – адвокат про розмір застави для підозрюваних у справі ТОВ Для мене це черговий етап психологічного тиску, – адвокат про розмір застави для підозрюваних у справі ТОВ "Краснолиманське"
За змістом вони всі як За змістом вони всі як "браття-близнюки", - адвокат про ухвали суду щодо продовження запобіжного заходу підозрюваним у справі ТОВ "Краснолиманське"
Сторона обвинувачення абсолютно не зацікавлена у встановленні об'єктивної істини, - адвокат про справу проти ТОВ Сторона обвинувачення абсолютно не зацікавлена у встановленні об'єктивної істини, - адвокат про справу проти ТОВ "Краснолиманське"