USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Коломойський залишається в СІЗО. Суд відхилив апеляцію його адвокатів

Заставу за бізнесмена вносити ніхто не буде
Ігор Коломойський
Ігор Коломойський
Джерело: відкриті джерела

Київський апеляційний суд відхилив апеляцію, яку подавали адвокати українського бізнесмена Ігоря Коломойського. Про це повідомляє кореспондент UWN.

Тобто, запобіжний захід залишається без змін: перебування під вартою та застава в 3,89 млрд гривень.

Його адвокати розповіли нашому кореспонденту, що заставу вносити за бізнесмена ніхто не буде.

Як відбувалось засідання суду

На розгляд апеляції у справі бізнесмена також приїхали колишній міністр культури Олександр Ткаченко і рабин Дніпра Шмуель Камінецький.

Коломойський уже встиг відповісти на запитання журналістів. Зокрема, він заявив, що арешт вплине на його бізнес. На запитання, яким чином, він відповів: "Вийду, побачу".

Також, як повідомляє кореспондент, сторона захисту запропонувала послухати по відеозв'язку лікаря бізнесмена. Однак із технічних причин його не змогли підключити до суду.

Оновлено 14:15. Адвокати Коломойського просять повністю скасувати запобіжний захід Шевченківського суду, який відправив бізнесмена під арешт із можливістю внесення застави.

Також вони стверджують, що Коломойський "не має відношення" до підозр, які йому раніше виписали.

Нагадаємо, колишньому кінцевому бенефіціарному власнику ПриватБанку Ігорю Коломойському та ще п’ятьом членам організованої ним групи повідомили про підозру у заволодінні коштами фінансової установи на суму понад 9,2 млрд гривень

Також Коломойський отримав підозру у шахрайстві та легалізації майна, одержаного злочинним шляхом. Кошти олігарх виводив через власні банки.

Пізніше СБУ, БЕБ та Офіс генпрокурора викрили нові факти злочинної діяльності власника великої фінансово-промислової групи Ігоря Коломойського.

2 вересня Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід олігарху Ігорю Коломойському. Його відправили під варту на два місяці з можливістю внесення застави. Згодом бізнесмену збільшили заставу до 3,9 млрд гривень.

Читайте також:
Організатор Організатор "п'яних вечірок" Андрій Ярина вийшов з-під варти під заставу у 272,5 тисячі гривень
Коломойському оголосили підозру в організації замовного вбивства Коломойському оголосили підозру в організації замовного вбивства
У Харкові невідомий представився священником, забрав церковні гроші з атрибутикою і зник У Харкові невідомий представився священником, забрав церковні гроші з атрибутикою і зник
Засновник криптовалютної біржі Binance Чжао сяде у в'язницю на чотири місяці Засновник криптовалютної біржі Binance Чжао сяде у в'язницю на чотири місяці