USD
НБУ
41.41
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.12
Готівка
46.55
Втрати росіян: 6 3 7 0 1 0 (+1130)
USD
НБУ
41.41
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.12
Готівка
46.55

Індія відправить свого представника до РФ, щоб він обговорив мирні зусилля щодо України, – ЗМІ

Радник прем'єра Індії відвідає Москву з 10 по 11 вересня
Нарендра Моді і Володимир Путін
Джерело: відкриті джерела

У Росію з 10 по 11 вересня з візитом приїде радник із національної безпеки прем'єр-міністра Індії Аджіт Довал. Він має намір обговорити з диктатором Володимиром Путіним мирні зусилля щодо України. Про це пише India Today.

За даними джерел індійського видання, радник прем'єра Індії прибуде до Москви для участі у зустрічі представників країн БРІКС, які курирують питання безпеки. Там же він і зустрінеться з російським лідером.

Довал також проведе двосторонні зустрічі з російськими та китайськими колегами з можливістю продовження дискусій липневого саміту в Москві.

Новини за темою: Як українці ставляться до можливих переговорів з Росією, – опитування

Як відомо, нещодавно до Києва приїздив прем'єр Індії Нарендра Моді. Це був перший в історії двосторонніх відносин візит глави індійського уряду в Україну. 

Тоді ж Україна погодила з Індією низку двосторонніх документів, зокрема в медичній та аграрній сфері. В цілому було погоджено чотири двосторонні документи.

Крім того, за фактом зустрічі сторонами було підготовлено спільну заяву "про побудову стратегічного партнерства між нашими країнами, торгівлю між нашими країнами та військово-технічне співробітництво".

Читайте також:
Зеленський очікує від Байдена запрошення України в НАТО до завершення його президентської каденції Зеленський очікує від Байдена запрошення України в НАТО до завершення його президентської каденції
Зараз немає такої ділянки фронту, де не висів би дрон: Військовий розповів, як БпЛА змінюють хід війни Зараз немає такої ділянки фронту, де не висів би дрон: Військовий розповів, як БпЛА змінюють хід війни
На фронті у Харківській області російські військові скаржаться на масові отруєння На фронті у Харківській області російські військові скаржаться на масові отруєння
СБУ затримала зрадника, який за 1 млн рублів здавав росіянам позиції ЗСУ під Покровськом СБУ затримала зрадника, який за 1 млн рублів здавав росіянам позиції ЗСУ під Покровськом