USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30
Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

Ford відкличе понад 90 тисяч автомобілів через проблему з двигуном

Дилери проведуть цикловий тест двигуна і за необхідності безкоштовно замінять двигун
Ford
Джерело: відкриті джерела

Компанія Ford відкличе 90 736 автомобілів через те, що в них з'явилися несправності з роботою двигуна: можуть зламатися впускні клапани двигуна під час руху. Про це повідомляє Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США, передає Reuters.

Йдеться про автомобілі Bronco, F-150, Edge, Explorer, Lincoln Nautilus та Lincoln Aviator 2021-2022 років випуску. Ці машини оснащені двигунами Nano EcoBoost об'ємом 2,7 л або 3,0 л.

На момент виявлення несправностей дилери проведуть цикловий тест двигуна і за необхідності безкоштовно замінять двигун, обіцяє регулятор.

Нагадаємо, станом на березень майже 60 тисяч транспортних засобів імпортували українці у 2024 році. 14% від загальної кількості ввезених авто припадає на електрокари.

Водночас минулого року українці ввезли в Україну майже 400 тисяч транспортних засобів. Це найнижчі показники за останні три роки. Київ, Львівська та Одеська області стали лідерами серед регіонів за кількістю ввезених машин.

Теги: авто
Читайте також:
Затримали двох підлітків, які на замовлення окупантів палили автівки військових у Києві та Краматорську Затримали двох підлітків, які на замовлення окупантів палили автівки військових у Києві та Краматорську
Парк бронеавтомобілів ЗСУ поповнився канадським Roshel Senator MRAP Парк бронеавтомобілів ЗСУ поповнився канадським Roshel Senator MRAP
П’ятьом киянам, які спалили три автівки військових у столиці, оголосили підозру П’ятьом киянам, які спалили три автівки військових у столиці, оголосили підозру
Латвія заборонила авто на білоруських номерах Латвія заборонила авто на білоруських номерах