USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00

До кінця зими в Україні очікуються коливання температури

Однак аномальних значень не буде, все в межах норми
погода
Джерело: відкриті джерела

У найближчі 5–10 діб очікуються коливання температури. Про це в ефірі єдиного телемарафону сказала синоптик Українського гідрометцентру Наталя Птуха.

На сході, північному сході та в Карпатах утримаються найнижчі температури: в нічні години близько 6–12 градусів морозу, вдень – 0–5 градусів морозу.

На решті території – температура дещо вища.

На сході та північному сході температури будуть не надто високі – 0–5 морозу. Потепління буде супроводжуватися опадами – практично по всій території, особливо 18 лютого, в суботу, очікується невеликий сніг у денні години, у західних та північних областях навіть з дощем.

16 лютого вночі синоптики прогнозують 1–6 морозу по всій території України, ближче до вихідних – від 1 морозу до 4 тепла вночі, вдень – 1–7 градусів тепла.

"Це пов'язано з тим, що через нашу територію будуть проходити атмосферні фронти з північного заходу, і вітер буде змінюватися. Якщо зараз він у нас північно-західний, переважає більш прохолодна повітряна маса, то потім з’явиться південна складова – і це зробить певне підвищення температури наприкінці цього тижня в більшості регіонів, окрім східних та північно-східних", – сказала Птуха.

"Якщо говорити про кліматичну характеристику місяця, то аномальних значень ми не очікуємо. Все в межах норми", – додала синоптик.


Читайте також:
Повернення українських чоловіків додому: Які країни погодились. Оновлено Повернення українських чоловіків додому: Які країни погодились. Оновлено
64% українців вважають демократію найкращою системою правління, – опитування 64% українців вважають демократію найкращою системою правління, – опитування
Слідом за Польщею у Литві допустили, що допоможуть  Україні повернути чоловіків призовного віку Слідом за Польщею у Литві допустили, що допоможуть Україні повернути чоловіків призовного віку
США мають можливість забезпечити підтримку України впродовж 2024 року, – Салліван США мають можливість забезпечити підтримку України впродовж 2024 року, – Салліван