USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Для швидкого обміну інформацією: Міноборони та DeepStateUA підписали меморандум про співпрацю

Ціль меморандуму полягає у забезпеченні обміном даними для посилення ЗСУ актуальною інформацією
Міноборони та DeepStateUA підписали меморандум про співпрацю
Міноборони та DeepStateUA підписали меморандум про співпрацю
Джерело: Міністерство оборони України

Заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації Катерина Черногоренко та команда DeepStateUA підписали Меморандум про співпрацю. Про це повідомляє Міністерство оборони України.

У відомстві розповіли, що ціль меморандуму – забезпечити обмін даними між міністерством та ГО "Діпстейт ЮА", щоб посилити Збройні сили України актуальною інформацією. 

За словами Черногоренко, Міноборони зацікавлене у використанні найкращих IT-проєктів задля підвищення обороноздатності держави.

"Співпраця з DeepStateUA дозволить швидко і ефективно накопичувати та обробляти необхідні дані перебігу воєнних дій", – зазначила заступниця міністра оборони. 

Своєю чергою співзасновник проєкту DeepState Роман Погорілий наголосив на впевненості у тому, що співпраця з Міноборони допоможе працювати більш ефективно задля спільної перемоги.

"Сьогодні наша мапа – це не просто позначення, а суспільна увага, потреба і життя людей, адже нею користуються різні служби та військові у своїй роботі", – сказав Погорілий. 

Додамо

DeepStateUA – це аналітичний проєкт, що висвітлює інформацію щодо перебігу російсько-української війни за допомогою інтерактивної онлайн-мапи бойових дій.

DeepStateMap.Live дає можливість стежити за змінами лінії фронту та перебігом воєнних дій, а також містить позначки щодо статусу різних територій: окуповані, звільнені, щойно звільнені чи сірі зони.

Раніше ми повідомляли, що Україна та США підписали Меморандум про спільне виробництво та обмін технічними даними. Зазначалося, що документ сприятиме будівництву в нашій країні виробничих потужностей для забезпечення ЗСУ зброєю.

Читайте також:
100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень 100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень
Україна програє інформаційну війну, - політтехнолог Україна програє інформаційну війну, - політтехнолог
Окупанти впроваджують у школах ТОТ України новий пропагандистський предмет Окупанти впроваджують у школах ТОТ України новий пропагандистський предмет
Дані в ТЦК у будь-якому разі доведеться оновлювати, а за невиконання - штраф від 17 тис. грн, - адвокат Дані в ТЦК у будь-якому разі доведеться оновлювати, а за невиконання - штраф від 17 тис. грн, - адвокат