USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Американська корпорація Xerox йде з російського ринку

Бізнес купує місцевий російський менеджмент
1
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Американська корпорація Xerox, яка є однією зі світових лідерів у галузі технологій друку та управління документами, оголосила про те, що йде з Росії і продає своє російське дочірнє підприємство. Про це йдеться в офіційній заяві компанії.

"Зараз Xerox припиняє діяльність, що залишилася в Росії, і передає бізнес місцевому управлінню через продаж своєї російської дочірньої компанії", – зазначається у заяві.

Також у компанії нагадали, що після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Xerox обмежив свою діяльність у Росії.

"Ці обмежені операції включали бізнес лише з окремими клієнтами та партнерами в повній відповідності до всіх відповідних державних санкцій", – додають у компанії.

Своєю чергою російські ЗМІ уточняють, що ТОВ "Ксерокс (СНД)" продовжить роботу як незалежна організація і скоро змінить назву, щоб більше не асоціюватися з американською компанією, передає Укрінформ.

Новини за темою: Найбільша криптобіржа у світі оголосила про продаж бізнесу в РФ

Раніше ми повідомляли, що нідерландський холдинг VEON, який є власником мобільного оператора "Київстар", оголосив про завершення продажу своїх російських активів групі топменеджерів "Вимпелкому" (бренд Beeline) на чолі з генеральним директором компанії Олександром Торбаховим. 

Зазначалося, що угода означає для VEON повний вихід з російського ринку та не передбачає жодних домовленостей про зворотний викуп активів.

Читайте також:
Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі? Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі?
Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16 Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16
Швейцарія пом'якшить правила експорту зброї, однак України це не стосується Швейцарія пом'якшить правила експорту зброї, однак України це не стосується
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки