USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Американська корпорація Xerox йде з російського ринку

Бізнес купує місцевий російський менеджмент
1
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Американська корпорація Xerox, яка є однією зі світових лідерів у галузі технологій друку та управління документами, оголосила про те, що йде з Росії і продає своє російське дочірнє підприємство. Про це йдеться в офіційній заяві компанії.

"Зараз Xerox припиняє діяльність, що залишилася в Росії, і передає бізнес місцевому управлінню через продаж своєї російської дочірньої компанії", – зазначається у заяві.

Також у компанії нагадали, що після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Xerox обмежив свою діяльність у Росії.

"Ці обмежені операції включали бізнес лише з окремими клієнтами та партнерами в повній відповідності до всіх відповідних державних санкцій", – додають у компанії.

Своєю чергою російські ЗМІ уточняють, що ТОВ "Ксерокс (СНД)" продовжить роботу як незалежна організація і скоро змінить назву, щоб більше не асоціюватися з американською компанією, передає Укрінформ.

Новини за темою: Найбільша криптобіржа у світі оголосила про продаж бізнесу в РФ

Раніше ми повідомляли, що нідерландський холдинг VEON, який є власником мобільного оператора "Київстар", оголосив про завершення продажу своїх російських активів групі топменеджерів "Вимпелкому" (бренд Beeline) на чолі з генеральним директором компанії Олександром Торбаховим. 

Зазначалося, що угода означає для VEON повний вихід з російського ринку та не передбачає жодних домовленостей про зворотний викуп активів.

Читайте також:
Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ
У російських дронах та ракетах знайшли компоненти з понад 20 країн У російських дронах та ракетах знайшли компоненти з понад 20 країн
Російський олігарх організував схему, за якою Росія отримувала український титан для військових потреб Російський олігарх організував схему, за якою Росія отримувала український титан для військових потреб
Позиції ЗСУ в Кринках зруйновані вщент, немає змоги тримати оборону Позиції ЗСУ в Кринках зруйновані вщент, немає змоги тримати оборону