USD
НБУ
39.38
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.32
Готівка
42.95
Втрати орків: 4 7 8 7 3 0 (+1300)
USD
НБУ
39.38
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.32
Готівка
42.95

"Іноді потрібно підвищувати голос". Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів UWN про роботу з гравцями

Сергій Ребров UWN_1
Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров в ефірі медіапроєкту Ukraine World News
Джерело: UWN

Головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров дав коментар Христі Равлюк в рамках проєкту "Перехрестя" на Ukraine World News.

Чи має тренер збірної бути психологом, товаришем для гравців, щоб розуміти, наскільки вони готові до того чи іншого конкретного матчу?

Я вважаю, що дуже важливо розмовляти з гравцями, дуже важливо, щоб тренери і гравці були на одному руху, щоб вони розуміли один одного. Я вважаю, що взагалі тренер – це людина, яка повинна дуже багато спілкуватися з гравцями, як справжній тренер він повинен розуміти і тактику, і психологію.

Як ви мотивуєте гравців?

Коли ти працюєш в національній збірній, дуже важливо, щоб всі були разом і не шукали когось, хто один винен в поразці, чи іноді в нічиїй.

Я намагаюсь налаштовувати гравців, щоб вони забули про всі свої клубні проблеми чи успіхи. Коли вони приїжджають до національної збірної, то повинні розуміти, що зараз презентують всю країну, країну, в якій триває війна. Я завжди перед грою кажу, що в нас зараз ще одна місія – показати дух нашого народу, і коли вони виходять на поле – це не тільки тактика. В минулій грі з Італією було важливо показати характер, показати дух нашої нації. 

Один із найкращих матчів збірної в цьому році – проти Північної Македонії. Коли, програючи після першого тайму 0:2, збірна України перемогла 3:2. Що потрібно сказати гравцям, щоб після перерви на полі була зовсім інша командна гра? Чи спрацьовують якісь емоційні моменти, чи, можливо, доводиться підвищувати голос?

Це була наша перша офіційна гра. Було дуже важко і я бачив, що гравці дуже хвилювалися перед грою. Ми намагалися розуміти один одного, вони намагалися розуміти тактику гри. В першому таймі в грі з Північною Македонією була дуже велика проблема з мотивацією, вважали, що ми вийдемо на поле і переможемо дуже швидко. Іноді потрібно підвищувати голос...

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров в ефірі медіапроєкту Ukraine World News
Джерело: UWN

Читайте також:
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди
Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді
"Радий грати у команді, яка розвиває футбол і допомагає країні", – Мілевський увійшов до медіафутбольного клубу IGNIS