USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Зеленський наступного тижня зустрінеться з Байденом, – NBC

Зустріч відбудеться під час Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку
Байден та Зеленський

Джо Байден і Володимир Зеленський

Джерело: Уніан

Президент України Володимир Зеленський наступного тижня зустрінеться з лідером США Джо Байденом. Про це повідомляє NBC News.

"Президент України Володимир Зеленський планує взяти участь у Генеральній Асамблеї ООН у Нью-Йорку наступного тижня", – йдеться в матеріалі.

Під час Генасамблеї ООН Зеленський має зустрітися з президентом Джо Байденом.

Поки незрозуміло, чи відбудеться зустріч Байдена і Зеленського в Нью-Йорку або в Білому домі. Востаннє Байден зустрічався із Зеленським у липні під час саміту НАТО у Вільнюсі.

Зеленський публічно заявив про свій намір виступати на ГА ООН протягом кількох місяців.

Нагадаємо, Байден звернувся до Конгресу й подав запит на додаткове фінансування в розмірі близько 40 млрд доларів екстреного фінансування. Частина грошей піде для України.

Також американське видання CNN повідомляло, що Байден найближчим часом ухвалить рішення про надання Україні далекобійних ракет ATACMS.

Крім того, 14 вересня стало відомо, що американський лідер призначив колишню міністерку торгівлі Пенні Пріцкер спеціальною представницею з питань економічного відновлення України.

Читайте також:
Зеленський ветував закон, який дозволяв роботодавцям звільнити працівника за колабораціонізм Зеленський ветував закон, який дозволяв роботодавцям звільнити працівника за колабораціонізм
Між Байденом і Трампом відбудуться два раунди дебатів Між Байденом і Трампом відбудуться два раунди дебатів
Байден підписав закон, що забороняє імпорт збагаченого урану з Росії Байден підписав закон, що забороняє імпорт збагаченого урану з Росії
Зеленський зустрівся з Блінкеном: Що обговорили Зеленський зустрівся з Блінкеном: Що обговорили