USD
НБУ
41.20
Готівка
41.45
EUR
НБУ
44.96
Готівка
45.60
Втрати росіян: 6 7 2 8 5 0 (+1450)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.45
EUR
НБУ
44.96
Готівка
45.60

За два місяці в "Армія+" військові подали понад 10 тисяч рапортів

Кількість поданих рапортів зростає щодня на 150–200
ЗСУ
Український захисник. Фото ілюстративне
Джерело: Генштаб ЗСУ

Від 8 серпня 2024 року військові подали понад 10 000 електронних рапортів у застосунку "Армія+". Це документи, які військовослужбовці підписали в додатку та подали через "Армія ID" на свого командира. Вони мають таку ж силу, що і паперові, передає Міноборони.

"Кількість поданих рапортів зростає щодня на 150–200. І це дуже хороший показник, оскільки все більше військовослужбовців відчувають переваги електронних рапортів, які не губляться та створюються швидко та без помилок, на відміну від паперових", – зазначила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

За її словами, близько 1000 військових частин впровадили застосунок. Наразі вже близько 4000 електронних рапортів опрацьовані в системі електронного документообігу. Вони отримали погодження чи були відхилені із зазначенням причини.

За даними Міноборони, кожен четвертий рапорт, який було опрацьовано через "Армія+", належить десантно-штурмовим військам, які є лідерами у цьому процесі. В "Армія+" вже є 11 видів рапортів, які розбиті на чотири категорії, – на відпустку, видачу направлення, направлення та на допомогу. Найближчим часом у додатку з’являться нові рапорти.

Станом на початок вересня у застосунку "Армія+" зареєструвалися 150 тисяч військових. Загалом понад 500 військових частин впровадили цей додаток.

Теги: армія
Читайте також:
Проблеми в нашій армії набагато гірші, ніж ми думали, - міністр оборони Великої Британії Проблеми в нашій армії набагато гірші, ніж ми думали, - міністр оборони Великої Британії
Демобілізація в Україні наразі неможлива, – очільник МВС Демобілізація в Україні наразі неможлива, – очільник МВС
Україна розробила сухпайки за стандартами НАТО: Що туди входить Україна розробила сухпайки за стандартами НАТО: Що туди входить
Майже сім тисяч українських строковиків звільнять у запас цієї весни Майже сім тисяч українських строковиків звільнять у запас цієї весни