USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

WhatsApp додав функцію демонстрації екрана під час відеодзвінка

WhatsApp запустив підтримку відеодзвінків у ландшафтному режимі
WhatsApp
Джерело: відкриті джерела

У месенджері WhatsApp зʼявилася нова функція – спільний доступ до екрана, а також можливість ділитися документами, фотографіями, кошиками покупок тощо під час відеодзвінків, інформує TechCrunch.

Функція активується натисканням на іконку "Поділитися". Користувачі можуть надати доступ до певного застосунку чи до всього екрану. 

Джерело: Techcrunch

Схожа функція працює на типових платформах для відеоконференцій, як-от Google Meet і Zoom. Окрім спільного використання екрана WhatsApp запустив підтримку відеодзвінків у ландшафтному режимі.

У WhatsApp повідомили TechCrunch, що функцію спільного доступу до екрана почали поетапно впроваджувати й невдовзі вона стане доступною всім користувачам Android, iOS і Windows.

WhatsApp дозволив надсилати відеоповідомлення

Читайте також:
Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову
Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди
Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську
Здоров'я – база, естетика – похідне. Пластичний хірург Дмитро Слоссер розповів про роботу під час війни та останні тенденції в галузі Здоров'я – база, естетика – похідне. Пластичний хірург Дмитро Слоссер розповів про роботу під час війни та останні тенденції в галузі