USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

"Ви нас не залякаєте": Прем'єр-міністр Греції звернувся до Кремля після ракетного удару по Одесі

Кіріакос Міцотакіс наголосив, що Греція продовжить підтримувати Україну
Кіріакос Міцотакіс
Кіріакос Міцотакіс
Джерело: Вікіпедія

Прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс під час виступу на конференції Європейської народної партії в Бухаресті направив послання Кремлю після того як він напередодні став свідком російського ракетного удару по Одесі. Про це передає ERT News.

"У нас має бути лише одне послання до Кремля: Ви нас не залякаєте, ми будемо продовжувати підтримувати Україну та її великих громадян стільки, скільки буде потрібно. І, звичайно, ми залишатимемося повністю єдиними в цьому рішенні", – сказав Міцотакіс.

Він наголосив, що Європейський Союз надсилає чіткий сигнал, що жодне порушення міжнародного права, територіальної цілісності або зміна кордонів силою ніколи не буде сприйняте Європою.

Нагадаємо, що у середу, 6 березня, Росія завдала ракетного удару по Одесі, коли там зустрічалися президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс. 

Читайте також:
"Мінус" тральщик "Ковровец": Знищено ще один корабель Чорноморського флоту РФ
Міноборони Німеччини просить уряд виділити ще 3,8 млрд євро для допомоги Україні, - Bild Міноборони Німеччини просить уряд виділити ще 3,8 млрд євро для допомоги Україні, - Bild
ЗСУ збили над Донеччиною російський Су-25 ЗСУ збили над Донеччиною російський Су-25
Зеленський заявив, що для захисту критичної інфраструктури України нині потрібно мінімум сім систем ППО Зеленський заявив, що для захисту критичної інфраструктури України нині потрібно мінімум сім систем ППО