USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Вірменія вперше бере участь у підготовці саміту української "формули миру"

На зустрічі також присутні представники Заходу та Глобального півдня
Вірменія Україна
Джерело: відкриті джерела

Вірменія вперше бере участь у підготовці саміту щодо української "формули миру", яка проходить на Мальті. Про це повідомляє  "Радіо Свобода".

Журналісти зазначають, що від країни у зустрічі зовнішньополітичних радників та радників з питань національної безпеки бере участь секретар Ради безпеки Армен Григорян. 

Нагадаємо, суботу, 28 жовтня, на Мальті стартував третій мирний саміт щодо України. У ньому беруть участь 65 країн.

У саміті беруть участь зовнішньополітичні радники та радники з національної безпеки. Цього разу присутні представники Заходу та Глобального Півдня.

Нагадаємо, Саудівська Аравія провела переговори щодо миру в Україні. Захід відбувався 5–6 серпня у Джидді. Росію на ці переговори не запросили.

Перші такі переговори відбулися у Копенгагені 26 червня цього року. Тоді у країн були розбіжності у поглядах щодо мирного плану, який представив президент України Володимир Зеленський. І зрештою, більшість держав заявили, що готові продовжувати переговори, однак не підпишуть мирний план України.

Читайте також:
Швейцарія пом'якшить правила експорту зброї, однак України це не стосується Швейцарія пом'якшить правила експорту зброї, однак України це не стосується
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки
Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову
Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди