USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 3 9 3 0 (+950)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

В Україні з’явиться офіс одного з найбільших оборонних підприємств світу BAE Systems

Україна готова стати великим регіональним хабом для ремонту та виробництва різних видів продукції
Зустріч із представниками британської оборонної компанії BAE Systems:
Зустріч Зеленського із представниками британської оборонної компанії BAE Systems
Джерело: Офіс Президента

Сьогодні, 30 травня, Зеленський зустрівся із представниками британської оборонної компанії BAE Systems. Про це він написав у Facebook.

На зустрічі були присутні виконавчий директор Чарльз Вудберн, керуючий директор Гебі Костіган і директор із питань співробітництва з Україною Крістіан Сіар.

"Обговорили локалізацію виробництва в Україні. Домовилися розпочати роботу з відкриття офісу BAE Systems в Україні, а згодом – і потужностей із ремонту та виробництва продукції компанії", – йдеться в повідомленні.

Зеленський зазначив, що Україна готова стати великим регіональним хабом для ремонту та виробництва різних видів продукції компанії BAE Systems і зацікавлені в більш глобальних відносинах, ніж ті, що є зараз.

Додамо, що серед продукції BAE Systems – винищувачі Typhoon, Jaguar, Harrier II, Tornado GR4, танки Challenger 2, гусеничні платформи M113, БМП Bradley, САУ Archer.

Крім того, Rheinmetall, який є підприємством BAE Systems разом з "Укроборонпромом" планують у липні запустити спільне підприємство з обслуговування й ремонту броньованої техніки, переданої Україні.

Читайте також:
Парламентський комітет Швейцарії підтримав виділення Україні 5,5 млрд доларів Парламентський комітет Швейцарії підтримав виділення Україні 5,5 млрд доларів
В Україні схвалюють 93% заявок на дозвіл отримати зброю В Україні схвалюють 93% заявок на дозвіл отримати зброю
Повторює Повторює "сирійську тактику": Росія вбила понад 90 медиків, поліцейських і рятувальників під час повторних ударів по Україні
Якщо Росія захопить Часів Яр, це відкриє їй дорогу до оборонного поясу ЗСУ, – ISW Якщо Росія захопить Часів Яр, це відкриє їй дорогу до оборонного поясу ЗСУ, – ISW