USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35
Втрати росіян: 6 8 1 5 8 0 (+1350)
USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35

В Україні відкрито доступ до Реєстру міжнародних автобусних маршрутів

Наразі діє 1237 міжнародних автобусних маршрутів
автобус
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

8 жовтня на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних data.gov.ua відкрито доступ до Реєстру міжнародних автобусних маршрутів загального користування. Про це повідомляє УКРТРАНСБЕЗПЕКА.

Опубліковані дані містять інформацію про всі діючі офіційні маршрути, що мають дозвільні документи, передбачені чинним законодавством як України, так і країн, в які відкрито автобусний маршрут.

Також оприлюднені дані дозволяють аналізувати інформацію про кількість маршрутів, ключові транспортні напрямки, тенденції до збільшення чи зменшення пасажирського трафіку. Це своєю чергою дозволяє прогнозувати популярність існуючих маршрутів та визначати потребу у додаткових.

Реєстр містить інформацію про назву маршруту, графік руху автобусів по ньому, розклад та перелік зупинок, протяжність, загальний час подорожі, виконавців маршруту. Станом на 8 жовтня діє 1237 міжнародних автобусних маршрутів. Найпопулярнішим напрямком вважається Кишинів. Дані оновлюються щодня.

Нагадаємо, через мобілізацію Україна зіткнулась з дефіцитом водіїв у транспортно-логістичній сфері. Не вистачає близько 25%.

Читайте також:
Рада прирівняла е-квиток для транспорту до паперового Рада прирівняла е-квиток для транспорту до паперового
В Україні готуються до запуску Реєстру міжнародних автобусних маршрутів В Україні готуються до запуску Реєстру міжнародних автобусних маршрутів
Валідаторів у київських маршрутках не буде: Влада не підтримала петицію Валідаторів у київських маршрутках не буде: Влада не підтримала петицію
Закриття київського метро: У столиці додатково запустили близько сотні одиниць громадського транспорту Закриття київського метро: У столиці додатково запустили близько сотні одиниць громадського транспорту