USD
НБУ
41.44
Готівка
41.65
EUR
НБУ
46.24
Готівка
46.60
Втрати росіян: 6 3 9 4 8 0 (+1340)
USD
НБУ
41.44
Готівка
41.65
EUR
НБУ
46.24
Готівка
46.60

В Міноборони назвали число добровольців, які щомісяця приходять на службу за контрактом

Для громадян доступно понад 10 тисяч вакансій
рекрутинговий центр_3
Рекрутинговий центр у Львові
Джерело: Facebook: Павло Ткачук

В середньому щомісячно по країні рекрутується 6,5 тисяч добровольців. Про це заявив уповноважений Міноборони Олексій Бежевець під час відкриття Центру рекрутингу української армії в Черкасах.

Для громадян доступно понад 10 тисяч вакансій, в тому числі кухарів, ремонтників, юристів, операторів БПЛА, медиків та інших.

Рекрутуватися можна до всіх Сил оборони, включаючи ЗСУ, Національну Гвардію України, Службу Безпеки України, Державну прикордонну службу України та інші.

У Центрі та навколо нього не роздаватимуть повістки - це прямо заборонено нормативними документами, переконують в Міноборони.

Рекрутинг в ЗСУ

Міноборони цього року запустило рекрутинг до ЗСУ, завдяки якому українці зможуть знайти вакансію та долучитися до армії. У центрах рекрутингу надають консультативно-інформаційні послуги.

З 10 червня набрали чинності чергові зміни в процесі рекрутингу. Тепер усіх охочих спочатку направлятимуть до спеціальних батальйонів резерву. На базі цих батальйонів вони проходитимуть базову загальну військову підготовку або вони будуть відправлені на проходження підготовки до навчальних центрів у відрядження.

Читайте також:
РФ хоче перейти до цілодобових атак по Україні, – ЦПД РФ хоче перейти до цілодобових атак по Україні, – ЦПД
Росія передбачала вторгнення ЗСУ в Курську область за кілька місяців, – The Guardian Росія передбачала вторгнення ЗСУ в Курську область за кілька місяців, – The Guardian
Більшість боїв проходить на Покровському і Курахівському напрямках. Ситуація на фронті Більшість боїв проходить на Покровському і Курахівському напрямках. Ситуація на фронті
Міноборони перевіряє харчування у військових частинах на кількох напрямках фронту Міноборони перевіряє харчування у військових частинах на кількох напрямках фронту