USD
НБУ
39.60
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 7 4 7 0 (+1320)
USD
НБУ
39.60
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.00

У Києві будуть курсувати двоповерхові автобуси

Зараз "Київпастранс" обирає найкращий маршрут для них
Двоповерхові автобуси в Києві
В столиці скоро закурсують двоповерхові автобуси
Джерело: відкриті джерела

У Києві планується запуск чотирьох двоповерхових автобусів. Для визначення їх найкращого маршруту в "Київпастрансі" детально вивчають всю транспортну мережу, передає видання "БЖ"

"Автобусам необхідно пройти процедури реєстрації та сертифікації, отримати відповідне обладнання для функціонування електронного квитка, GPS-трекери та системи аудіовізуального сповіщення. Враховуючи технічні характеристики вказаних автобусів, триває визначення маршрутів, на яких планується їх задіяти", – розповідають в "Київпастрансі".

Новини за темою: В Києві повністю зупиняється робота наземного електротранспорту, – Кличко

Маршрут курсування планується зробити з мінімальною кількістю зупинок для комфортного перевезення пасажирів, щоб підніматися і спускатися з другого поверху довелось якомога менше. На маршрут вплине також можливість автобусів заїжджати на транспортні розв'язки та проїжджати під мостами. Конкретні терміни запуску автотранспорту ще невідомі. 

Автобуси Німеччина подарувала Києву в грудні. Вони використовувалися в Берліні протягом дванадцяти років, а перед передачею Україні були відремонтовані. 

Це вже не перша транспортна допомога столиці від німецьких партнерів. Зокрема, з грудня по Києву їздять 18 автобусів, переданих німецькими містами Мюнхен, Цефен, Ганновер та Регенсбург. Ще 10 автобусів німецького подарунка перебувають в оперативному резерві в готовності вийти на найбільш завантажені напрямки. 

Читайте також:
За два роки в Україні відкрили майже 11 тисяч справ щодо ухилянтів За два роки в Україні відкрили майже 11 тисяч справ щодо ухилянтів
Ракети для ППО і БМП Marder: Україна отримала новий пакет допомоги від Німеччини Ракети для ППО і БМП Marder: Україна отримала новий пакет допомоги від Німеччини
Не захист, а оборона: В Держприкордонслужбі розповіли про нову модель охорони кордону Не захист, а оборона: В Держприкордонслужбі розповіли про нову модель охорони кордону
Один із вбитих у Німеччині військових служив у ДШВ Один із вбитих у Німеччині військових служив у ДШВ