USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

"Укрдонінвест": ТОВ "Краснолиманське" є взірцевим платником податків в Україні, як і всі підприємства, що входять до компанії

"Укрдонінвест" закликає ЗМІ не поширювати неперевірену та брехливу інформацію, а користуватися виключно перевіреними джерелами
Краснолиманська

ДП "Краснолиманська"

Джерело: відкриті джерела

ТОВ "Краснолиманське" є взірцевим платником податків в Україні, як і всі підприємства, що входять до компанії. Про це йдеться у заяві компанії "Укрдонінвест".

"Укрдонінвест" категорично спростовує інформацію, що з’явилася на анонімних Телеграм-каналах щодо нібито податкового боргу, який є у підприємства компанії.

Компанія "Укрдонінвест" сплатила всі нараховані податки до державного бюджету України у визначені законом терміни.

ТОВ "Краснолиманське" у 2022 році поповнило бюджети усіх рівнів на 581 мільйон гривень податків, 361,7 млн гривень з яких – це ПДВ.

За 10 місяців 2023 року підприємством вже сплачено 455 млн гривень, в тому числі 242,7 млн гривень ПДВ. Жодної пільги на ПДВ при сплаті податків використано не було.

"Укрдонінвест" закликає ЗМІ не поширювати неперевірену та брехливу інформацію, а користуватися виключно перевіреними джерелами.

ТОВ "Краснолиманське" засновано 2003 року і спеціалізується на видобутку вугілля в шахті "Краснолиманська". З 2017 року підприємство належить компанії "Укрдонінвест", власником якої є Віталій Кропачов.

Читайте також:
Окупанти атакують Україну дронами з пінопласту та фанери Окупанти атакують Україну дронами з пінопласту та фанери
У Парижі стартувала Олімпіада. Церемонію вперше провели на воді. Заворожуючі фото У Парижі стартувала Олімпіада. Церемонію вперше провели на воді. Заворожуючі фото
Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ
Завдали майже 12 млн грн збитків державному енерговиробнику: Підозри отримали троє експосадовців Завдали майже 12 млн грн збитків державному енерговиробнику: Підозри отримали троє експосадовців