USD
НБУ
39.52
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.36
Готівка
42.95
Втрати орків: 4 6 9 8 4 0 (+1120)
USD
НБУ
39.52
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.36
Готівка
42.95

ТОВ "Краснолиманське" Віталія Кропачова у 2022 році поповнило бюджети усіх рівнів на 581 млн гривень податків

Підприємство спеціалізується на видобутку вугілля в шахті "Краснолиманська"
гроші
Джерело: відкриті джерела

ТОВ "Краснолиманське" бізнесмена Віталія Кропачова за підсумками 2022 року сплатило до бюджетів усіх рівнів 581,2 млн гривень податків, повідомили в компанії, інформує УНІАН.

Зокрема, підприємство напряму сплатило 361,7 млн гривень ПДВ, 114,1 млн гривень податку на прибуток, 32,1 млн гривень ренти за користування надрами та 38,7 млн гривень ЄСВ (Єдиний соціальний внесок).

Також компанія як податковий агент сплатила 34,6 млн гривень податку на доходи фізичних осіб та військового збору.

ТОВ "Краснолиманське" засновано 2003 року і спеціалізується на видобутку вугілля в шахті "Краснолиманська". З 2017 року підприємство належить компанії "Укрдонінвест", власником якої є Віталій Кропачов.

Віталій Кропачов – український бізнесмен з активами у вугільній, машинобудівній, будівельній та транспортній галузях, медіа.

Кропачов сприяв диверсифікації вугільної галузі України – брав участь у переговорах з американськими чиновниками про постачання вугілля в Україну зі США та ПАР, щоб компенсувати втрати після тимчасової окупації частини Донецької та Луганської областей. У 2017 році придбав у Ігоря Гуменюка та партнерів ТОВ "Краснолиманське", яке згодом стало одним із найуспішніших вугільних підприємств України.


Читайте також:
Деяких підприємців оминуть податкові перевірки: Парламент підтримав законопроєкт про Деяких підприємців оминуть податкові перевірки: Парламент підтримав законопроєкт про "клуб білого бізнесу"
Президент США Джо Байден та його дружина Джилл заробили минулого року 620 тисяч доларів Президент США Джо Байден та його дружина Джилл заробили минулого року 620 тисяч доларів
Комітет рекомендує Раді ухвалити за основу законопроєкт про Комітет рекомендує Раді ухвалити за основу законопроєкт про "клуб білого бізнесу": Кому більше не загрожуватимуть податкові перевірки
Власники Rolls-Royce, Ferrari і Lamborghini не платитимуть Власники Rolls-Royce, Ferrari і Lamborghini не платитимуть "податок на розкіш", – Bihus.info