USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

У Чернігові завершили пошуково-рятувальну операцію: Кількість постраждалих знову зросла

Унаслідок терористичної атаки РФ загинули 7 осіб
Удар по Чернігову 19 серпня
Джерело: МВС

У Чернігові після ракетної атаки РФ завершили пошуково-рятувальну операцію. Унаслідок удару постраждали 136 осіб, семеро з них загинули. Про це повідомляє ДСНС.

"Пошуково-рятувальна операція завершена: 136 постраждалих внаслідок російського удару по центральній частині міста. 7 загиблих. 129 поранених, з яких 15 дітей та 15 працівників поліції", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, удар по Чернігову було завдано під час виставки дронів, яку анонсували ще тиждень тому. За словами організаторів, захід було погоджено з місцевою військовою адміністрацією.

Водночас у міськраді міста повідомляють, що з ними виставка не обговорювалася.

"Проведення виставки, яка відбувалася сьогодні, 19 серпня 2023 року, в місті, з Чернігівською міською радою не узгоджувалося. Жодних дозволів не надавалося", - йдеться в повідомленні прес-служби міської ради Чернігова.

Також російські пропагандисти публікують нібито розсилку від організаторів, яка потрапила до рук РФ. У розсилці йдеться про те, що виставка дронів пройде 19 серпня о 10:00, проте місце проведення заходу там не уточнюється, оскільки організатори планували вказати учасникам точну адресу в день проведення виставки.

У зв‘язку з терористичною атакою РФ на Чернігів 19-21 серпня в місті оголошено днями жалоби.

Нагадаємо, атака на Чернігів сталася сьогодні о 12:00. За словами голови Чернігівської ОВА В'ячеслава Чауса, це була балістична ракета.

Що відбувалося в Чернігові одразу після удару та відео самої атаки, можете подивитися за посиланням.

Читайте також:
Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ
У російських дронах та ракетах знайшли компоненти з понад 20 країн У російських дронах та ракетах знайшли компоненти з понад 20 країн
Позиції ЗСУ в Кринках зруйновані вщент, немає змоги тримати оборону Позиції ЗСУ в Кринках зруйновані вщент, немає змоги тримати оборону
Росія допомогла КНДР відновити економіку Росія допомогла КНДР відновити економіку