USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

У Волновасі окупанти розстріляли сім'ю з дев'ятьох людей, у тому числі маленьких дітей, – ЗМІ

Чеченець хотів "віджати" будинок
Волноваха
Джерело: відкриті джерела

В окупованій Волновасі Донецької області кадирівці розстріляли сім'ю з дев'ятьох людей. Про це повідомив журналіст Денис Казанський

За його даними, вбита родина на прізвище "Капканець". Вони зібралися разом на сімейне свято.

"Місцева мешканка Наталя Горкун відзначала день народження. Напередодні її зять Андрій Капканець посварився з кадирівцями, які намагалися віджати його будинок. Кадирівці вирішили помститися. Увірвалися прямо в розпал сімейного застілля і вбили всіх, хто був присутнім, включаючи маленьких дітей", – зазначив Казанський.

Ще деталі звірства

За даними росЗМІ, все це сталося у п'ятницю, 27 жовтня. У будинку жили чоловік та дружина – Наталія та Андрій, а також їхні діти – учениця молодших класів Настя та 4-річний Микита.

"Вбивство скоїв військовослужбовець ЗС РФ. З чоловіком Наталки він щось не поділив. Відразу приїхала верхівка, і вони почали намагатися приховати все, сусідам сказали – мовчати", – розповів знайомий сім'ї.

"У їхньої свекрухи був у п'ятницю день народження, а вночі всіх убили. Вчора їх почали шукати родичі, викликали поліцію, розкрили хату, а всі вони вбиті", – розповіли ще одні сусіди вбитих.

"Всі вбиті у голову. На ліжках. Будинок залили водою, мабуть, щоб приховати докази. Усі сусіди кажуть, що вбивці військові. Ніхто не затриманий, усім тепер страшно", – сказав сусід сім'ї.

Нагадаємо, ми писали, що 15 років тюрми отримав бойовик, причетний до катувань мирних жителів лівобережної Херсонщини.

Читайте також:
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки
Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову
Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди
Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську