USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 3 4 0 0 (+1260)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

У Росії забрали чемпіонат світу з водних видів спорту

Тепер світова першість перенесена до Сінгапуру
Чемпіонат з плавання в Сінгапурі
Джерело: відкриті джерела

Міжнародна федерація плавання (FINA) прийняла рішення перенести з Росії чемпіонат світу з водних видів спорту, який має відбутися у 2025 році. Про це повідомила пресслужба FINA.

Зазначається, що змагання мала провести Казань. Тепер світова першість перенесена до Сінгапуру. Спортсмени боротимуться за медалі у плаванні, стрибках у воду, артистичному плаванні та водному поло.

Варто зазначити, що у травні минулого року Казань уже позбавляли права на проведення чемпіонату світу-2022 з плавання.

Міжнародна федерація плавання після початку повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну усунула всіх спортсменів із РФ та Білорусі від змагань під своєю егідою.

Раніше повідомлялося, що президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах хоче "вивчити можливість" повернення атлетів з Росії та Білорусі у міжнародний спорт. Звісно, така "неоднозначна" заява сколихнула не лише українській, а й міжнародний світ спорту. Багато хто сприйняв це як підготовку до того, що Росія буде представлена на Олімпійських іграх-2024 у Парижі.

Тим часом президент Зеленський вже оголосив про початок "марафону чесності", який буде спрямований на очищення керівництва міжнародних олімпійських структур від лицемірства.

З чого почався скандал із МОК читайте тут.

Читайте також:
Франція підтримає Чехію й Німеччину в боротьбі з кібератаками РФ Франція підтримає Чехію й Німеччину в боротьбі з кібератаками РФ
Темпи російської мобілізації могли зрости до 40 тисяч військових на місяць, незважаючи на втрати Темпи російської мобілізації могли зрости до 40 тисяч військових на місяць, незважаючи на втрати
Росія готує на травень Росія готує на травень "тришаровий" план дестабілізації ситуації в Україні, – ГУР
Розмістивши ядерну зброю в космосі, РФ може зробити навколоземну орбіту непридатною, – Пентагон Розмістивши ядерну зброю в космосі, РФ може зробити навколоземну орбіту непридатною, – Пентагон