USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

У принцеси Уельської Кейт Міддлтон діагностували рак

Принцеса Уельська розпочала лікування і проходить "курс превентивної хімієтерапії"
Кейт Мідлтон
Кейт Мідлтон
Джерело: відкриті джерела

У 42-річної принцеси Уельської, дружини спадкоємця британського престолу Вільяма Кетрін (Кейт Міддлтон) діагностували онкологічне захворювання. Про це принцеса повідомила під час відеозвернення 22 березня.

За її словами, вона перебуває на ранніх стадіях "профілактичної хімієтерапії". У зверненні принцеса сказала, що в січні перенесла серйозну операцію на черевній порожнині через стан, який, як вважають, не був раковим, але наступні тести показали наявність раку.

"Діагноз став великим шоком. Ми з принцом Вільямом робили все, щоб опрацювати його приватно заради своєї молодої сім’ї. Я почуваюся добре і з кожним днем ​​стаю сильнішою, зосереджуючись на речах, які допоможуть мені вилікуватися: у моєму розумі, тілі та настрої. Те, що Вільям поруч зі мною, також є джерелом розради та заспокоєння, як і любов, підтримка і доброта, які виявляли так багато з вас. Це так багато значить для нас обох", – сказала Кейт.

Також принцеса подякувала за всі чудові повідомлення підтримки та за розуміння, "поки вона відновлювалася після операції" (мова про січневу операцію, – ред.).

"Це були неймовірно важкі місяці для всієї нашої родини, але у мене була фантастична медична команда, яка дуже дбала про мене, за що я дуже вдячна", – додала Кейт.

У січні Кетрін прооперували

Принцеса Уельська Кетрін провела  до двох тижнів у лікарні, відновлюючись після операції на черевній порожнині.

Зазначається, що її госпіталізували 16 січня для планової операції.

"Операція пройшла успішно і очікується, що вона залишиться в лікарні протягом десяти-чотирнадцяти днів, а потім повернеться додому для продовження одужання", – йшлося у повідомленні Кенсінгтонського палацу.

Тоді принцеса сподівалася, що громадськість зрозуміє її бажання, щоб її особиста медична інформація залишалася конфіденційною. Зауважимо, від початку 2024 року шанувальників британської королівської родини турбує таємниче зникнення принцеси Уельської Кетрін Міддлтон. Після операції на черевній порожнині в січні вона офіційно не з'являлася на публіці, а в нещодавній фотографії Кейт із дітьми провідні інформаційні агентства виявили фотошоп.

Масла у вогонь підлив новий скандал: британський таблоїд опублікував перше відео з принцесою після операції, навколо якого вже вибудовуються конспірологічні теорії. Користувачі інтернету припускають, що в ролику зняли двійника Міддлтон, або ж відео взагалі міг згенерувати штучний інтелект.

Це не перша онкохвороба в королівській родині – в лютому рак діагностували також у британського короля Чарльза III. Тоді у Букінгемському палаці заявили, що монарх вже почав "регулярне лікування".

Читайте також:
100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень 100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень
РФ під керівництвом Путіна готує РФ під керівництвом Путіна готує "фізичні атаки" на Захід, – глава британської спецслужби
"Надзвичайно небезпечний момент", – Кемерон про загострення ситуації на Харківщині
Міноборони Британії оголосило про передачу Україні найбільшого в історії пакета допомоги Міноборони Британії оголосило про передачу Україні найбільшого в історії пакета допомоги