USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

У Києві з’явились станції, на яких можна зарядити електромобіль за пів години

Quick Power
Quick power - Перша в Україні сучасна мережа зарядних станцій потужністю 120 - 360 кВт
Джерело: TAK TV

В рамках розвитку електротранспорту у столиці відкрились сім швидких станцій для зарядки електромобілей Quick Power. Відтепер електромобіль можна повністю зарядити усього за пів години.

Станції можна знайти на парковках торгових та бізнес-центрів: ТРЦ "Космополіт", Good Life, на парковці БЦ на Січових Стрільців, 25А, дві станції на парковці "Ультрамаркету" на Глибочицький, 44, "Ультрамаркет" на Сурикова, 3А, а також ТЦ "Ультрамарин" біля залізничного вокзалу та інші.

Їх потужність – від 120 до 180 кВт.

Quick power - Перша в Україні сучасна мережа зарядних станцій потужністю 120 - 360 кВт

Джерело: TAK TV

"Це дозволить власникам електромобілів колосально економити свій час при тих самих коштах. Адже, до прикладу, Tesla на нашій станції потужністю 120 кВт заряджається усього за 27 хвилин, а на 180 кВт буде ще швидше. На інших станціях власники цього авто витрачали не менше ніж 80 хвилин, а то і півтори години, на сьогодні ми перша компанія в Україні с такими потужними станціями до 180 кВт", – кажуть у мережі Quick Power.

Читайте також:
Окупанти атакують Україну дронами з пінопласту та фанери Окупанти атакують Україну дронами з пінопласту та фанери
У Парижі стартувала Олімпіада. Церемонію вперше провели на воді. Заворожуючі фото У Парижі стартувала Олімпіада. Церемонію вперше провели на воді. Заворожуючі фото
Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ
Завдали майже 12 млн грн збитків державному енерговиробнику: Підозри отримали троє експосадовців Завдали майже 12 млн грн збитків державному енерговиробнику: Підозри отримали троє експосадовців