USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

У британській розвідці назвали головну мету для українських ударів по інфраструктурі РФ

Одна з основних цілей стосується логістики
Українська ракета
Українська ракета "Нептун"
Джерело: wikipedia

Головною метою для ракетних ударів ЗСУ залишається залізниця Росії, яку окупанти активно використовують у своїй логістиці для переміщення живої сили та зброї. Про це повідомили в Міноборони Британії.

"Залізнична логістика продовжує залишатися життєво важливим компонентом у підтримці вторгнення Росії. Росія використовує свої залізничні мережі для переміщення боєприпасів, бронетехніки, палива та особового складу в Україну", – зазначає розвідка.

Російські окупанти активно використовують також залізницю на окупованій території України. Хоча залізниця залишається вразливою для артилерії, ракет і диверсій.

Там розповіли, що в попередніх конфліктах виснаження залізниці вимагало постійних і точних атак із повітря та землі.

За даними розвідників, Росія продовжує підтримувати і вдосконалювати залізницю в Україні, зокрема, будує нову гілку до Маріуполя. Це, можливо, може прискорити логістику на Запорізький фронт. Для будівництва РФ використовує цивільних підрядників і техніку.

"Нова лінійка (поблизу Маріуполя, – ред.) входить в умовну номенклатуру українських високоточних ударних систем великої дальності", – уточнює розвідка.

Надаємо, нещодавно в українських ЗМІ була оприлюднена інформація про те, що російські окупанти почали будувати залізницю у Донецькій області, щоб з’єднати прямим сполученням тимчасово окупований Маріуполь із російськими містами.

За інформацією радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, окупанти планують зробити пряме залізничне сполучення з Маріуполем, Волновахою та Донецьком, щоб у майбутньому приєднати їх до гілки у Таганрог та Ростов.

Читайте також:
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії
США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні
ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму