USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 4 7 4 7 0 (+1200)
USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25

"Тищенка я знаю давно, хрестив його сина, але вчинок депутата ганебний", – Єрмак прокоментував скандал з побиттям військового у Дніпрі

Глава Офісу президента вважає, що така поведінка несумісна зі статусом нардепа
Єрмак
Джерело: відкриті джерела

Керівник ОП України Андрій Єрмак відреагував на конфлікт за участю народного депутата Миколи Тищенка та ексвійськового у Дніпрі, назвав поведінку парламентаря ганебною.

"Подивився відеозапис конфлікту народного депутата Тищенка та військового. Тут нема навіть про що говорити. Поведінка народного депутата абсолютно ганебна. Їй немає виправдань. Правоохоронним органам точно є на що реагувати", – сказав він.

Єрмак також зазначив, що справді давно знає Тищенка та хрестив його сина, але це було багато років тому.

"Я давно вже не сприймаю його вчинки і не розумію їх. Тому не підтримую з ним жодних стосунків. Якщо хтось забув, що КОЖЕН повинен нести за свої неадекватні дії відповідальність, незалежно від посад чи прізвищ, раджу про це згадати. Така поведінка Тищенка несумісна зі статусом народного депутата", – заявив глава ОП України.

Скандал з побиттям Павлова

Вчора, 20 червня, у центрі Дніпра люди у формі напали на добровольця Дмитра Павлова. Відео публікують місцеві пабліки і пишуть, що люди без опізнавальних знаків в балаклавах вихопили дитину з рук чоловіка, скрутили його в кайданки та почали бити.

Подейкують, що Дмитро вступив в суперечку із Миколою Тищенком і його охороною. Згодом начебто люди у військовій формі за наказом Тищенка застосували силу до Павлова.

У Національній поліції "Громадському" розповіли, що за даним фактом відкрито два кримінальні провадження: за ст. 125 та ст. 146 Кримінального кодексу України.

Дмитро Павлов родом з Дніпра, з початком повномасштабного вторгнення добровільно пішов до ЗСУ. Служив у спецпідрозділі KRAKEN, брав участь у боях, зокрема на Харківщині.

Читайте також:
Випадок в одеській ветклініці: Ветерана на протезах образив радник віцепрем’єрки Стефанішиної, він вже звільнений Випадок в одеській ветклініці: Ветерана на протезах образив радник віцепрем’єрки Стефанішиної, він вже звільнений
Україна не готова на компроміс. Єрмак відповів на заяву Трампа про швидке припинення війни Україна не готова на компроміс. Єрмак відповів на заяву Трампа про швидке припинення війни
Заява начштабу Заява начштабу "Азова" Кротевича проти Содоля: ДБР перевірить дії генерала
Суд відправив Тищенка під цілодобовий домашній арешт Суд відправив Тищенка під цілодобовий домашній арешт