USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90
Втрати росіян: 6 5 9 2 2 0 (+1280)
USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90

Танець Венздей: Чому цей тренд в TikTok став таким популярним, що його знімають навіть українські військові на передовій

Спробуй не проспівати: I'll dance dance dance with my hands
Уенсдєй
Джерело: відкриті джерела

Танець Венздей Аддамс із комедійного серіалу жахів культового режисера Тіма Бертона захопив TikTok у всьому світі. Чотири прості рухи під хіт Леді Гаги 2011 року "I'll dance dance dance with my hands" повторюють світові зірки, українські знаменитості, а тепер і військові ЗСУ.

Серіал "Венздей" від Netflix - новий спін-оф про сімейку Аддамс. Він розповідає про містичну дівчинку з кісками - доньку Мортіші та Гомеса Аддамса. Роль Венздей Аддамс грає молода американська актриса Дженна Ортега.

Венздей виконує популярний танець на щорічному танцювальному заході Rave'N в Академії Невермор. У фільмі вона танцює під пісню Goo Goo Muck американського рок-гурту The Cramps.

Серіал "Венздей", що вийшов лише 23 листопада, побив рекорд з переглядів на Netflix, потрапивши на вершину списку найпопулярніших проектів платформи серед англомовних серіалів.

В інтерв'ю для Vulture Дженна Ортега розповіла, що придумала танець за кілька днів до зйомки і дуже переживала, адже ніколи раніше не пробувала бути хореографом – за словами актриси, вона надихалася Сьюзі Сью, роликом Боба Фосса під пісню The Rich Man's Frug, Лізою Лорінг, Оленою Лович, Дені Лаваном та архівними кадрами з танцями готовий із 1980-х.

Як виявилося, Ортега хворіла на COVID-19, коли знімала танцювальну сцену в "Венздей", про що вона розповіла сама в інтерв'ю NME: "Я почувала себе так, ніби мене збила машина або маленький гоблін вирвався у мене з горла і дряпає стінки стравоходу. Мені давали ліки між дублями, поки ми чекали на позитивний результат".

За словами актриси, він просила переробити танцювальну сцену, але знімальна група не мала часу на це: "Я думаю, що, можливо, я могла б зробити її трохи кращою".

Заява актриси про хворобу COVID-19 викликала резонанс – знімальну групу звинуватили у безвідповідальності по відношенню до інших акторів, після чого MGM заявила виданню, що під час роботи дотримувалися суворі COVID-протоколи, і як тільки позитивний тест підтвердився, зйомки з Ортегою призупинено.


 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Телебачення Торонто (@toronto_tv)

Теги: TikTok
Читайте також:
В ЄС заборонили додаток TikTok Lite В ЄС заборонили додаток TikTok Lite
TikTok не пройшов TikTok не пройшов "тест на дезінформацію" перед виборами в ЄС
Трамп створив акаунт у TikTok і вже зібрав понад 600 тисяч підписників Трамп створив акаунт у TikTok і вже зібрав понад 600 тисяч підписників
TikTok хоче змінити алгоритм рекомендацій, щоб уникнути заборони у США TikTok хоче змінити алгоритм рекомендацій, щоб уникнути заборони у США