USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35
Втрати росіян: 6 8 1 5 8 0 (+1350)
USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35

Сховала тіло у валізу і залила бетоном: У Кривому Розі мати жорстоко вбила свою доньку і оголосила про її зникнення

Дівчинку намагалися знайти два дні. До пошуків долучилися волонтери, кінологи, рятувальники та курсанти
вбивство дитини у Кривому Розі_2
Джерело: Суспільне

У Кривому Розі знайшли тіло 10-річної дівчинки, яку розшукували два дні. Виявилося, що її вбила мати, яка спробувала приховати злочини, оголосивши доньку зниклою. Про це інформує поліція Дніпропетровської області.

Пошуки дівчинки тривали два дні. В операції були задіяні поліцейські, кінологи, рятувальники і навіть курсанти. Орієнтири з прикметами дівчинки були розвішані на зупинках, магазинах і в парках. Знайти її не вдалося.

Однак під час розслідування з'ясувалося, що дівчинка стала жертвою злочину і до її вбивства причетна рідна мати.

"15 червня під час сварки вона жорстоко вбила власну доньку. Для приховування слідів злочину жінка поклала тіло у валізу, вивезла на дачу, перенесла в льох та залила бетоном. 22 червня поліцейські знайшли тіло дівчинки", – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці затримали 40-річну жінку. Їй оголошено про підозру у вбивстві малолітньої дитини за 2 ч. 2 ст. 115 ККУ.

Новини за темою: Затримано підозрюваного у вбивстві 9-річної українки Валерії в Німеччині

Як пише "Суспільне", вбиту дівчинку звали Дар'я Шевченко. Знайома сім'я розповіла, що вона часто ходила сумною і плакала, а мати часто звинувачувала дитину в крадіжці грошей.

Інші жителі кажуть, що сім'я здавалася спокійною, у них є ще двоє дітей.

Зі слів людей з'ясувалося, що сім'я переїхала в місто восени 2023 року. Вони переселенці із Сумської області.

За словами голови дачного кооперативу, який виступав понятим у справі, тіло дитини знайшли пошукові собаки, а валізу, в якій був труп, понад три години діставали з підвалу. При цьому будинок, де живе сім'я, вони орендували.

Джерело: Суспільне

Нагадаємо, раніше трагічна подія сталася в селі Серне Берегівського району Закарпатської області. Там чоловік підпалив 10-річного хлопчика своєї співмешканки. Дитина померла в реанімаційному відділенні.

А у Бердичеві суд ухвалив вирок 25-річній жінці, яку визнав винуватою у катуванні своєї малолітньої дитини.

Читайте також:
У Смілі двоє чоловіків заробили на продажі гуманітарних авто більше ніж 31 млн гривень У Смілі двоє чоловіків заробили на продажі гуманітарних авто більше ніж 31 млн гривень
Понад дві тисячі викликів через так звані замінування опрацювали правоохоронці за 14 жовтня Понад дві тисячі викликів через так звані замінування опрацювали правоохоронці за 14 жовтня
Страта українських військових у Курській області: Офіс генпрокурора розпочав кримінальне провадження Страта українських військових у Курській області: Офіс генпрокурора розпочав кримінальне провадження
Вчилися ліквідовувати наслідки ракетних ударів по хімічно-небезпечних об'єктах та багатоповерхівках: В Україні провели масштабні навчання Вчилися ліквідовувати наслідки ракетних ударів по хімічно-небезпечних об'єктах та багатоповерхівках: В Україні провели масштабні навчання