USD
НБУ
39.78
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.85
Втрати орків: 4 6 1 9 4 0 (+880)
USD
НБУ
39.78
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.85

Резніков анонсував засідання "Рамштайну" 15 березня

Засідання може відбутися онлайн
Рамштайн
Джерело: відкриті джерела

Завтра, 15 березня відбудеться чергове засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн". Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков.

Він також повідомив, що сьогодні під час зустрічі з колегою з Нідерландів Кайси Оллонґрен, вже були обговорені деякі важливі питання в рамках підготовки до наступного засідання у форматі "Рамштайн".

Додамо, що днями Резніков провів телефонну розмову з главою Пентагону Ллойдом Остіном. Голова МОУ розповів, що під час розмови вони обмінялися "думками про нашу співпрацю і шлях до перемоги".

Наприкінці лютого міністр заявляв, що, скоріше за все, засідання "Рамштайну", яке заплановане на середину березня, відбудеться онлайн.

Нагадаємо, попереднє,  9-те засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" відбулось 14 лютого у Брюселі. В ньому взяли участь представники 54-х країн. Ми детально розповідали, яку допомогу отримала Україна під час нього.

Читайте також:
Росія може змінити тактику і обрати нові цілі для ударів по Україні, – ISW Росія може змінити тактику і обрати нові цілі для ударів по Україні, – ISW
Сенат США проголосував за пакет підтримки Україні на понад 60 млрд доларів Сенат США проголосував за пакет підтримки Україні на понад 60 млрд доларів
В Україні можуть виробляти Patriot, – Маркарова В Україні можуть виробляти Patriot, – Маркарова
США готують пакет допомоги Україні на 1 млрд доларів: Яка зброя туди увійде США готують пакет допомоги Україні на 1 млрд доларів: Яка зброя туди увійде