USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 5 0 9 9 0 (+1150)
USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25

Пошукові роботи у харківському "Епіцентрі" завершено: Поліція ідентифікувала всі тіла

Внаслідок авіаудару загинули 19 людей, ще 54 постраждали
Епіцентр у Харкові

Наслідки авіаудару по "Епіцентру" в Харкові

Джерело: Олег Синєгубов

Пошукові роботи у будівельному гіпермаркеті Харкова завершено. Про це повідомив очільник Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко у Telegram.

"Поліція ідентифікувала всі 19 тіл загиблих унаслідок російських авіаударів. Це було непросто. Загиблих за допомогою спецтехніки цілодобово шукали серед попелу, оперативно ідентифіковували за допомогою ДНК-лабораторії", – йдеться у дописі.

Серед загиблих 12 чоловіків та сім жінок, зокрема 17-річний хлопець та 12-річна дівчинка. Ще 54 людини отримали поранення.

За словами міністра, криміналісти провели більше ніж 100 досліджень. До поліції звернулись 16 родичів зниклих безвісти, які надали біологічні зразки для експертиз. Одне тіло та один фрагмент виявив службовий пес.

Коли окупанти вдарили по гіпермаркету?

Удар стався 25 травня близько 16:00. У торговий центр, який знаходиться на Салтівці, було влучання УМПБ Д-30. В результаті цього загорілись лакофарбові вироби, деревина, обшивка та інші товари. Виник сильний їдкий дим, який окутав весь ТЦ.

Водночас у компанії "Епіцентр" розповіли, що удар по гіпермаркету стався в момент, коли з нього проводилася евакуація.

Читайте також:
Цього року в ряди ВМС стане флагман Цього року в ряди ВМС стане флагман "Гетьман Іван Мазепа": Як його застосовуватимуть
Бої у Часовому Ярі: Окупанти рухаються до Торецька Бої у Часовому Ярі: Окупанти рухаються до Торецька
З Маріуполя вивезли ще одну партію українського зерна З Маріуполя вивезли ще одну партію українського зерна
Шалені втрати на спробі взяти лиш один мікрорайон міста: Військові назвали, скільки росіян загинуло у Часовому Ярі Шалені втрати на спробі взяти лиш один мікрорайон міста: Військові назвали, скільки росіян загинуло у Часовому Ярі