USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Після успішних ударів ЗСУ в Криму майже щодня відбуваються затримання підозрюваних у "шпигунстві", – ЗМІ

Через параноїдальний настрій ФСБ РФ продовжують страждати громадяни окупованого півострова
ФСБ
Джерело: відкриті джерела

У Криму після успішних атак ЗСУ по військових об'єктах майже щодня відбуваються затримання підозрюваних у "шпигунстві", повідомляє "Крим. Реалії".

Зокрема, вони зазначають, що в п'ятницю, 29 вересня, ФСБ РФ заявила про затримання жителя Керчі за підозрою в "шпигунстві". 45-річний чоловік нібито за завданням Головного управління розвідки Міністерства оборони України "вів фото- і відеофіксацію переміщення військової техніки" і передавав ці відомості "куратору".

Також днем раніше, 28 вересня, ФСБ повідомила про затримання чоловіка в Севастополі. Йому теж приписують "держзраду".

За інформацією російських силовиків, чоловік, "ухиляючись від мобілізації", виїхав до однієї з країн СНД, після чого нібито зв'язався з представником ГУР. Далі "за завданням української розвідки він влаштувався будувати фортифікаційні споруди в Криму".

Видання зазначає, що підтвердити заяви російської сторони за незалежними джерелами неможливо. При цьому українська сторона не коментує свою причетність до цих осіб.

Успішна атака ЗСУ на Крим

Нагадаємо, що протягом дня 22 вересня у тимчасово окупованому Криму вибухи лунали у різних районах. Пізніше стало відомо про влучання по штабу Чорноморського флоту Росії у Севастополі.

Згідно з оновленою інформацією, яку надали у Силах спеціальних операцій, унаслідок удару по штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі 22 вересня загинули 34 офіцери.

Як раніше повідомляв начальник ГУР МО Кирило Буданов, через удар по штабу ЧМ РФ серйозні поранення отримали Олександр Романчук, командувач російськими військами на Запорізькому фронті, і генерал-лейтенант російської армії Олег Цеков.

За даними партизанського руху "Атеш", завдати удару по штабу Чорноморського флоту РФ допомогли завербовані російські офіцери в обмін на фінансову винагороду.
Читайте також:
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
Дезінформація та дискредитація ЗСУ: Синєгубов роз’яснив фото з розкиданими Дезінформація та дискредитація ЗСУ: Синєгубов роз’яснив фото з розкиданими "зубами дракона" на Харківщині
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії
Окупанти пошкодили понад чотири тисячі станцій мобільного зв'язку та 25% мереж фіксованого, – Федоров Окупанти пошкодили понад чотири тисячі станцій мобільного зв'язку та 25% мереж фіксованого, – Федоров