USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

В Одесі зловмисник в жіночому одязі викрав пів мільйона доларів з помешкання містянина

Грабіжнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна
грабіжник Одеса
Джерело: Нацполіція

В Одесі затримали чоловіка, який, переодягнувшись в жіночий одяг, викрав пів мільйона доларів з помешкання містянина. Правопорушником виявився 36-річний житель столиці з кримінальним досвідом у вчиненні аналогічних злочинів, повідомили в пресслужбі Національної поліції України.

Правоохоронні встановили, що киянин скоїв злочин за попередньою змовою зі ще двома наразі невстановленими особами, які надали інформацію про наявність чималої суми грошей у жителя Одеси.

"Фігурант, бажаючи залишитись невпізнаним та уникнути відповідальності, переодягнувся у жіночий одяг, сховав обличчя під капелюшком і у такому вигляді піднявся на 15-й поверх багатоквартирного будинку на Французькому бульварі. Чоловік відчинив заздалегідь заготовленим ключем помешкання потерпілого й викрав 500 тисяч доларів", - йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали у столиці, де він мешкає. Правоохоронці провели низку обшуків у домоволодінні фігуранта та інших осіб, які можуть бути причетні до злочину, і вилучили жіночий одяг, частину грошей та інші речі, що становлять інтерес для слідства.

Грабіжнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави розміром понад 18 мільйонів гривень. Слідство триває.

Раніше Служба безпеки України спільно з Нацполіцією та чеськими правоохоронцями нейтралізувала групу шахраїв, які грабували банківські рахунки громадян Європейського Союзу.

Новини за темою: СБУ знешкодила організоване злочинне угруповання у Дніпрі, що викрадало людей
Читайте також:
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів
Вперше в Україні запустили Вперше в Україні запустили "Портал Захисників та Захисниць"