USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

"Охматдит" оголосив тендер на ремонт та відновлення лікарні

Підрядник повинен мати досвід у наданні подібних послуг
Охматдит 8 липня _3

Зруйнований росіянами "Охматдит" у Києві. 8 липня 2024 року 

Джерело: UWN

Оголошено тендер на відбудову дитячої лікарні "Охматдит", яка постраждала від ракетного обстрілу у столиці. Про це повідомляє пресслужба медзакладу.

"Ми шукаємо надійних партнерів для виконання будівельних та ремонтних робіт, щоб якнайшвидше повернути наш заклад до нормального функціонування та зробити його ще кращим", – йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією оприлюдненою в тендері, у лікарні мають провести ремонт фасаду та внутрішнього спорядження лікувально-діагностичного комплексу. Переможець тендеру має спроєктувати та виконати будівельні роботи.

Умовою є те, що підрядник повинен мати досвід у наданні подібних послуг, а також відповідних фахівців та обладнання.

Графік робіт мають розробити та затвердити за 10 днів. Після підписання договору підрядник має протягом 45 днів вставити вікна та провести внутрішній ремонт. Ремонт фасаду триватиме п’ять місяців.

Пропозиції приймаються до 25 липня. Мінімальний крок в аукціоні – 100 000 грн.

Джерело: скріншот

Удар по "Охматдиту"

Як відомо, 8 липня окупанти вдарили крилатою ракетою Х-101 по дитячій лікарні.

Внаслідок цього двоє людей загинули, по медичну допомогу звернулося 32 поранених. Госпіталізовано з травмами вісім дітей.

Пізніше в ООН заявили, існує "висока ймовірність", що дитяча клініка "Охматдит" зазнала "прямого влучання" російської ракети

Forbes зазначає, що на цю атаку окупанти витратили більше ніж 250 млн доларів, використовуючи ракети Х-101, у яких знаходили західні компоненти. Тим часом пропагандисти розгорнули інформаційну кампанію і вигадують різні версії, щоб зняти із себе відповідальність за вбивства цивільних, серед яких були діти.

Нагадаємо, що сам корпус лікарні "Охматдит", куди 8 липня прилетіла російська ракета, не підлягає відновленню і буде знесений. 

Читайте також:
Латвія на початку 2025 року має намір провести міжнародний саміт Латвія на початку 2025 року має намір провести міжнародний саміт "Коаліції дронів"
У Києві зловмисники намагалися проникнути на об'єкт Міноборони У Києві зловмисники намагалися проникнути на об'єкт Міноборони
У Вовчанську точаться бої всередині багатоповерхівок У Вовчанську точаться бої всередині багатоповерхівок
Польща допоможе збивати російські ракети над Україною, щоб захистити АЕС Польща допоможе збивати російські ракети над Україною, щоб захистити АЕС