USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90
Втрати росіян: 6 5 9 2 2 0 (+1280)
USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90

"Охматдит" оголосив тендер на консервацію зруйнованої будівлі на 10 млн гривень

До 15 листопада мають виконати першочергові протиаварійні роботи по захисту від зовнішнього впливу будівлі
Охматдит _7

Дитяча лікарня "Охматдит" пошкоджена внаслідок російської ракетної атаки 8 липня 

Джерело: UWN

Дитяча лікарня "Охматдит", яка була зруйнована російським ракетним ударом, оголосила тендер на зимову консервацію приміщення. Вартість робіт – 9,51 млн гривень. Крім цього на технічний нагляд витратять 132 тисячі гривень. Про це повідомляється у системі Prozorro.

Першочергові протиаварійні роботи по захисту від зовнішнього впливу будівлі планують виконати до 15 листопада. 

"Роботи будуть проведені по закриттю прорізів вікон та дверей, які були знищені під час ракетної атаки 8 липня цього року. Також нам необхідно закрити інженерні мережі, які були знищені. І потрібно зробити так, щоб ця будівля пережила цю зиму, враховуючи те, що ми продовжуємо тут надавати медичну допомогу", – сказав у коментарі "Суспільному" виконувач обов’язків гендиректора "Охматдиту" Олександр Урін.

В "Охматдит" заявили, що ця консервація будівлі необхідна для проходження зимового періоду. Протиаварійні роботи пошкодженого корпусу передбачають:

  • заходи щодо заповнення віконних та дверних прорізів, які були вибиті під час вибуху; відгородження частини приміщень тимчасовими конструкціями з метою зберігання будівлі від впливу зовнішніх факторів;
  • захист інженерних мереж, часткову їх заміну (радіатори опалення), які після вибуху залишились відкритими та мають прямий контакт з зовнішнім середовищем.

Раніше міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко говорив, що у пріоритеті – відновити пошкоджений корпус "Охматдиту" й фасадні роботи.

Теги: тендер
Читайте також:
Уперше в тендерах Уперше в тендерах "Коаліції дронів" братимуть участь українські компанії
Київський університет Шевченка без торгів замовив яйця дорожче, ніж вони коштують в магазинах Київський університет Шевченка без торгів замовив яйця дорожче, ніж вони коштують в магазинах
Гендиректор Гендиректор "Охматдиту" Жовнір відсторонений від виконання обов’язків
Тендери на ремонт Тендери на ремонт "Охматдиту" і будівництво військового кладовища перевірить НАБУ