USD
НБУ
41.44
Готівка
41.65
EUR
НБУ
46.24
Готівка
46.60
Втрати росіян: 6 3 9 4 8 0 (+1340)
USD
НБУ
41.44
Готівка
41.65
EUR
НБУ
46.24
Готівка
46.60

Наєв: Через події на ЗАЕС північний кордон країни буде посилено особовим складом та бойовою технікою

ЗСУ посилювали північний кордон з моменту звільнення регіону від окупантів
Наєв
Джерело: РБК-Україна

Північний кордон України, через останні події навколо Запорізької атомної станції, буде посилений як особовим складом, так і бойовою технікою. Про це у своєму телеграм-каналі написав командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як саме посилять північний кордон

Наєв наголосив, що робота по посиленню кордону на півночі України не припинялася з часу звільнення цього регіону від російських окупантів. 

Зараз будуються протитанкові загородження, облаштовуються мінні поля та укріплюється вся лінія оборони.

"Наша розвідка працює досить ефективно. Ми добре вивчили ворога і чітко володіємо ситуацією щодо його планів. Наші воїни пройшли бойове злагодження та готові знищити будь-кого, хто зазіхне на нашу територію", - додав Наєв.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявляв, що російські окупанти можуть роздумувати над вчиненням терористичного акту з викидом радіації на Запорізькій АЕС

"Розвідка отримала інформацію про те, що Росія розглядає сценарій терористичного акту на Запорізькій атомній станції – терористичного акту з викидом радіації. Вони все підготували для цього", – сказав український лідер.

За словами Зеленського, усі світові лідери та МАГАТЕ знають, що РФ використовує Запорізьку атомну станцію як елемент своєї агресії, зокрема, тримаючи там зброю та військових.

"Ми передаємо всю наявну інформацію нашим партнерам – кожному у світі. Усі докази. Європа, Америка, Китай, Бразилія, Індія, арабський світ, Африка – усі країни, абсолютно всі мають це знати. Міжнародні організації… Усі", – додав Зеленський. 

Читайте також:
Українські дрони-дракони шокують російську армію на полі бою, - аналітики Українські дрони-дракони шокують російську армію на полі бою, - аналітики
РФ хоче перейти до цілодобових атак по Україні, – ЦПД РФ хоче перейти до цілодобових атак по Україні, – ЦПД
Росія передбачала вторгнення ЗСУ в Курську область за кілька місяців, – The Guardian Росія передбачала вторгнення ЗСУ в Курську область за кілька місяців, – The Guardian
Зеленський запровадив санкції проти казанського порохового заводу та російського Зеленський запровадив санкції проти казанського порохового заводу та російського "Маяка"