USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Між Британією і Росією існує секретний дипломатичний канал, – Sky News

Активних мирних переговорів з Росією, спрямованих на дипломатичне розв'язання війни, Британія не вела
Росія Британія прапор
ФОто ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Британські офіційні особи протягом останніх 18 місяців час від часу проводять у Відні та Нью-Йорку непублічні зустрічі з представниками Росії. Про це пише Sky News.

Ці переговори в основному стосуються безпекових питань, що мають вплив не тільки на Британію, але й на весь світ – наприклад, дефіцит зерна чи ядерна безпека.

Але активних мирних переговорів з Росією, спрямованих на дипломатичне розв'язання війни, Британія не вела, сказав один з учасників цих зустрічей.

"Ми підтримуємо контакт і вважаємо вкрай важливим підтримувати відкритий діалог під ча с війни з Росією. Ми в жодному разі не ділимо країну на частини і не укладаємо мирні угоди від чийогось імені, але тримати цю лінію контакту відкритою – життєво важливо", – сказав співрозмовник Sky.

Прессекретар британського міністерства закордонних справ підтвердив, що зустрічі з російськими офіційними особами дійсно відбувалися, але, сказав він, лише тоді, коли це було "абсолютно необхідно".

Він теж відкинув будь-які підозри про те, що на переговорах підіймали питання мирної угоди між Росією та Україною. За його словами, такі чутки не є "ні правдивим, ні точним".

Читайте також:
Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW
РФ під керівництвом Путіна готує РФ під керівництвом Путіна готує "фізичні атаки" на Захід, – глава британської спецслужби
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії