USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 4 7 4 7 0 (+1200)
USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25

Міноборони за три дні рекрутингової кампанії отримало понад 2,4 тисячі резюме

Більшість висловили бажання працювати у спеціалізації БПЛА
Центр рекрутингу української армії у Львові
Центр рекрутингу української армії у Львові
Джерело: Міністерство оборони України

Міністерство оборони за три дні - з 11 по 14 червня - отримало 2420 резюме в рамках рекрутингової кампанії "Будь собою". Про це йдеться в повідомленні міністерства.

Людей вдалося залучити завдяки кампанії "Будь собою", на порталі army.gov.ua, що дає змогу долучитися до української армії на бажану спеціалізацію.

Кампанія створена Міністерством оборони спільно з рекрутинговою агенцією Lobby X.

Новини за темою: Перший в Україні Центр рекрутингу української армії: Який вигляд має всередині. ФОТО

Які посади користуються найбільшою популярністю?

Найбільше резюме було подано за спеціалізацією БПЛА, 232 відгуки на 115 вакансій, і за спеціалізацією розвідка, 208 відгуків, на 54 вакансії.

Крім того, за цей період на порталі було додано 115 нових вакансій і створено 4 нових підрозділи.

До речі, раніше повідомлялося, що Головне управління розвідки вперше запустило публічну кампанію рекрутингу під назвою "Став плюс".

Розвідка готова взяти до своїх лав людей у хорошій фізичній формі, з витривалістю та вмінням орієнтуватися в стресових ситуаціях. Кандидати мають бути не молодшими за 18 і не старшими за 40 років.

Також ГУР зацікавлене у фахівцях технічних галузей, зокрема операторах БПЛА.

Щоб подати заявку, необхідно заповнити анкету на сайті ГУР або рекрутинговій платформі Міноборони.

Як відомо, в Україні вже відкрили близько 20 центрів рекрутингу до лав Збройних сил України. Найбільший попит мають професії, які більше наближені до цивільного життя - механіки та дроновщики.

Варто зазначити, що Міністерство оборони України запровадило новий алгоритм рекрутингу до лав ЗСУ. Тепер він відбуватиметься в чотири етапи.  

Читайте також:
Путін не підтримує припинення вогню в Україні зараз. Зеленський має свою відповідь Путін не підтримує припинення вогню в Україні зараз. Зеленський має свою відповідь
В Україні – 14 неукомплектованих бригад, про контрнаступ говорити зарано, – Зеленський В Україні – 14 неукомплектованих бригад, про контрнаступ говорити зарано, – Зеленський
ЗСУ відійшли з мікрорайону Канал у Часовому Яру, – речник ОСУВ ЗСУ відійшли з мікрорайону Канал у Часовому Яру, – речник ОСУВ "Хортиця"
Поважати і співчувати, а не жаліти. Як спілкуватися з людьми без кінцівки або з протезом Поважати і співчувати, а не жаліти. Як спілкуватися з людьми без кінцівки або з протезом