USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Meta може запровадити платні версії Facebook та Instagram

Таким чином компанія хоче "оживити" свій бізнес
Meta
Джерело: відкриті джерела

Компанія Meta розглядає можливість впровадження платних версій Facebook та Instagram, у яких не буде реклами. Про це пише The Wall Street Journal.

За даними журналістів це може стати відповіддю на політику Євросоюзу і відповідні постанови суду, які обмежують практику збору даних Meta.

Джерела видання зазначають, що, на думку керівництва компанії, платні версії Facebook та Instagram допоможуть вирішити проблеми, які виявляють перевірки регулюючих органів ЄС.

Зокрема це проблема порушення конфіденційності акаунтів користувачів. А реклама в соцмережах якраз і  ґрунтується на аналізі даних користувачів.

Тож у липні цього року вищий суд ЄС заборонив Meta об'єднувати дані про користувачів, зібрані у Facebook, Instagram, WhatsApp та інших джерелах.

А у січні Meta оштрафували в Ірландії на 390 мільйонів євро за те, що компанія змушувала користувачів приймати персоналізовану рекламу як умову використання Facebook.

Видання не виключає, що компанія таким чином намагається "оживити" свій бізнес, оскільки глобальні економічні потрясіння негативно позначилися на продажу реклами.

нагадаємо, ми писали, що WhatsApp нарешті підтримує надсилання та отримання відеоповідомлень. Вони можуть тривати до 60 секунд кожне і захищені наскрізним шифруванням мережі.

Читайте також:
Перебої зі світлом повертаються: Наскільки критична ситуація і де шукати графіки відключень Перебої зі світлом повертаються: Наскільки критична ситуація і де шукати графіки відключень
Кабмін забронював від мобілізації співробітників букмекерської контори та служби доставки Кабмін забронював від мобілізації співробітників букмекерської контори та служби доставки
Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW
Фіцо переніс складну операцію після замаху Фіцо переніс складну операцію після замаху