USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Лоукостер Ryanair представив план відновлення роботи в Україні

Ryanair збирається відкрити 75 маршрутів з Європи до України протягом восьми тижнів після того, як повітряний простір буде оголошено безпечним
Лоукостер Ryanair делегація
Делегація лоукостер Ryanair
Джерело: відкриті джерела

Лоукостер Ryanair планує відкрити 75 маршрутів з Європи до України після того, як повітряний простір держави оголосять безпечним. Про це поінформували в аеропорту "Бориспіль" після робочого візиту до Києва керівників авіакомпанії, пише "Європейська правда".

Повідомляється, що Ryanair має намір залучити значні кошти в Україну та очолити відновлення українського ринку авіаперевезень, інвестувавши близько 3 мільярдів доларів і розмістивши до 30 нових літаків Boeing MAX у трьох основних аеропортах України – в Києві, Львові та Одесі. 

Ryanair планує відкрити 75 маршрутів з Європи до України протягом восьми тижнів після того, як повітряний простір буде оголошено безпечним, зазначено у повідомленні.

"Вже зараз ми працюємо над рішеннями та інвестиційними планами, які дозволять швидко запустити літаки. Вдячний за лідерство у відновлення нашої авіагалузі, конкретні пропозиції та рішення компанії Ryanair – відданому партнеру України", – підсумував зустріч віцепрем’єр-міністр з питань відновлення Олександр Кубраков.

Ryanair – перша міжнародна авіакомпанія, керівники якої прибули до України з початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 року.

Під час візиту керівництво Ryanair відвідало аеропорт "Бориспіль", оглянувши стан терміналів, зони видачі багажу та реєстрації пасажирів, зони очікування пасажирів та посадки у літак, пункти контролю і перони.

"Ryanair залишається відданим партнером у відновленні та інвестуванні в Україну. Сьогодні я побачив, що в складних умовах війни команда аеропорту "Бориспіль" демонструє свій професіоналізм та повністю готова до найшвидшого відновлення польотів", – зазначив головний виконавчий директор Ryanair Group Майкл О’Лірі.

Нагадаємо, Україна 24 лютого 2022 року повністю закрила свій повітряний простір для цивільних літаків. Незабаром країни ЄС та США закрили своє небо для російських літаків. Росія пізніше вжила заходів у відповідь.

Читайте також:
НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання
РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням