USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Київ не проводитиме масових заходів до Дня Незалежності. Навіщо тоді перекривають Хрещатик?

Центральну вулицю столиці перекриють на 8 днів
Київ
Джерело: відкриті джерела

У Києві відмовилися від масових заходів на День Незалежності 24 серпня. Про це йдеться в повідомленні Київської міської державної адміністрації в Telegram.

"Місто не влаштовує масових заходів на День Незалежності", - йдеться у повідомленні.

Однак сьогодні вранці у військовій адміністрації столиці повідомили, що в Києві з 20 по 28 серпня перекриють автомобільний рух вулицею Хрещатик.

"До уваги водіїв. У зв'язку з підготовкою та проведенням святкових заходів у центрі Києва буде перекрито автомобільний рух вулицею Хрещатик на ділянці від Майдану Незалежності до вулиці Богдана Хмельницького. Обмеження діятиме з 23:00 год. 20-го серпня до 23:30 год. 28-го серпня. Враховуйте цю інформацію під час пересування центром столиці", - розповіли в КМВА.

Які заходи відбудуться в Києві?

З нагоди 32-ї річниці Незалежності України в Києві, як і торік, планують провести виставку пошкодженої техніки російської армії.

Саме у зв'язку з цим вулиця Хрещатик буде перекрита аж 8 днів.

Загроза атак на День Незалежності

Як зазначала речник Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, загроза ракетних ударів Росії по території України в День Незалежності залишається високою.

"Така загроза залишається. Нагадаю, вони навіть із бухти здатні вражати фактично будь-яку точку на території України. А знаючи тяжіння нашого ворога до сакральних дат, цілком імовірно, що якраз у цей період посиляться загрози і можливі масовані атаки, зокрема з використанням надводних і підводних ракетоносіїв, стратегічної і тактичної авіації, ударних безпілотників", - сказала Гуменюк.

Як зазначила вона, зараз відсутність ракетоносіїв РФ на службі може свідчити про підготовку до масованого удару 24 серпня.

"А активність літаків МіГ, яка спостерігається протягом двох останніх діб, може свідчити про проведення попереднього узгодження Повітряних сил, це також непряма ознака підготовки до атак", - додала Гуменюк.

Читайте також:
Швейцарія пом'якшить правила експорту зброї, однак України це не стосується Швейцарія пом'якшить правила експорту зброї, однак України це не стосується
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів