USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Колтунов: Дубінський зараз намагається видати себе за волонтера. Це смішно

Сьогодні Дубінський намагається відвести увагу від конкретної проблеми, роблячи з себе особу, яку нібито переслідує українська влада, вважає Колтунов
Ігор Колтунов
Депутат Київської облради Ігор Колтунов
Джерело: відкриті джерела

Народний депутат Олександр Дубінський, якому повідомлено про підозру у службовому підробленні для виїзду за кордон, зараз намагається видати себе за волонтера. Про це в ефірі UWN заявив депутат Київської обласної ради Ігор Колтунов, який раніше закликав президента Володимира Зеленського позбавити Дубінського громадянства України

"Я сподіваюсь, що пану Дубінському не вистачить всіх браслетів (електронних, – ред.)у цій країні. Тому що він зараз хизується, що йому не вистачає одного, але я впевнений, що в тому місці, де він буде наступного разу перебувати після виявлення всіх його справ, йому цей браслет, можливо, навіть не знадобиться, тому що там він буде міцно зачинений в окремому просторі. Я бачу, що Дубінський зараз намагається підлаштувати собі славу Збройних сил, видаючи себе за волонтера, що звучить смішно. Проте я впевнений в тому, що це небезпечно для України, і тому ми маємо контролювати пана Дубінського і на ньому, безумовно, має бути браслет. Елементарно, щоб він не втік від відповідальності", – наголошує Колтунов.

Депутат облради переконаний, що сьогодні Дубінський намагається відвести увагу від конкретної проблеми, роблячи з себе особу, яку нібито переслідує українська влада. Таким чином Дубінський, вважає Колтунов, хоче видавати себе за опозиціонера, яким він ніколи не був, "хоча б тільки тому, що він по сьогодні продовжує керувати чотирма "слугами народу" – депутатами Київської обласної ради, які працюють для того, щоб збільшити його статки".

Щодо відсутності електронного браслету в Олександра Дубінського, то депутат зазначає, що це – велике недопрацювання, оскільки Дубінський, за даними деяких джерел, лише за час війни близько п'яти-шести разів перетинав кордон, серед яких були і незаконні перетини.

Раніше Ігор Колтунов повідомляв про те, що, за його інформацією, нардеп Дубінський, попри санкції, по сьогодні керує значною частиною депутатської фракції Київської облради, серед яких, на його думку, є депутати, що отримують зарплату в конвертах. Йдеться про Марію Кісельову, Станіслава Семергея, Дениса Січевого та Володимира Тимофійчука.

Справа Дубінського

Нардепа підозрюють у внесенні службовою особою неправдивих відомостей до офіційних документів, на підставі яких він виїхав за кордон нібито під приводом супроводження батька на лікування.

Слідство встановило, що він отримав дозвіл залишити Україну під цим приводом та самостійно покинув країну 27 червня 2023 року. Своєю чергою батько нардепа самостійно виїхав за кордон 26 червня 2023 року, а потім повернувся до України 11 липня 2023 року.

Сам нардеп повернувся до України лише 27 липня 2023 року.

Правоохоронці отримали інформацію, що під час перебування за кордоном парламентар встиг двічі відвідати Італію, Хорватію та Іспанію.

А от Дубінський поскаржився на "політичне замовлення" та висловив упевненість, що "справа проти нього розвалиться".

Читайте також:
Бізнесмен Жеваго отримав нову підозру Бізнесмен Жеваго отримав нову підозру
Нардепа від Нардепа від "Слуги народу" Андрія Клочка підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн гривень
Очільнику Броварської РДА Майбоженку, який напередодні скоїв ДТП, повідомили про підозру Очільнику Броварської РДА Майбоженку, який напередодні скоїв ДТП, повідомили про підозру
Дає концерти на окупованих територіях: Колишній український музикант отримав підозру Дає концерти на окупованих територіях: Колишній український музикант отримав підозру