USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Коаліція країн-партнерів підготувала понад 63 тисячі українських військових, – Міноборони США

У Штатах переконані, що ця підготовка суттєво покращила здатність українських військових долати окупантів
ЗСУ

Захисники України

Джерело: відкриті джерела

Коаліція країн-партнерів України підготувала 17 бригадних бойових груп з-понад 63 тисячі військовослужбовців. Про це заявив керівник Об’єднаного комітету начальників штабу США генерал Марк Міллі.

За його словами, підготовка включала у тому числі тренування сержантів та офіцерів, штабну підготовку разом з артилерією, протиповітряною обороною, інженерною справою, матеріально-технічним забезпеченням, медичним персоналом і ​​об’єднання всього цього в нічний маневр загальновійськового складу.

"Ці тренування розвинули відчутні навички, які допомогли створити спроможних українських лідерів і підрозділи, які мають помітний вплив на полі бою сьогодні", – додав Міллі.

Нагадаємо, Збройні сили України за минулий тиждень (10–16 липня) звільнили 18 кв. км на півдні і сході країни. Загалом площа деокупованих територій з моменту контрнаступу складає 210,5 кв. км.

Також ми писали, що найближчими днями Сполучені Штати Америки оголосять про новий пакет військової допомоги Україні на суму 1,3 мільярда доларів.

Читайте також:
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки
Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову
Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди
Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську