USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Канада виділить ще понад 24 млн доларів на системи ППО для України

Гроші буде передано очолюваному Великою Британією партнерству
Україна Канада
Канада підтримує Україну у війні
Джерело: відкриті джерела

Канада виділить близько 24,5 млн доларів США для закупівлі ракет протиповітряної оборони малої та середньої дальності та відповідних систем. Про це пише Reuters.

Гроші буде передано очолюваному Великою Британією партнерству, до якого входять також Сполучені Штати Америки, Нідерланди та Данія.

Міністр оборони Білл Блер зазначив, що цей внесок є частиною військової допомоги Києву на суму понад 500 млн канадських доларів, про яку прем’єр-міністр Джастін Трюдо оголосив влітку.

Нагадаємо, у червні Данія, Нідерланди, Велика Британія і США оголосили, що передають Україні сотні ракет та пов'язаних з ними систем для посилення протиповітряної оборони.

З моменту повномасштабного вторгнення Оттава виділила понад 8 млрд канадських доларів на допомогу Україні, у тому числі близько 1,8 млрд канадських доларів на військову допомогу.

Читайте також:
НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання
РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням