USD
НБУ
39.52
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.36
Готівка
42.95
Втрати орків: 4 6 9 8 4 0 (+1120)
USD
НБУ
39.52
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.36
Готівка
42.95

Кабмін призначив нового очільника Бюро економічної безпеки: Ним став Сергій Перхун

З 2023 року Перхун був заступником директора БЕБ
Сергій Перхун
Сергій Перхун (по центру)
Джерело: Бюро економічної безпеки України

Кабінет міністрів України призначив Сергія Перхуна новим виконувачем обов’язків керівника Бюро економічної безпеки України. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

"Новим в.о. керівника Бюро економічної безпеки Кабмін призначив Сергія Перхуна", – написав Гончаренко у себе в Телеграм-каналі.

Нагадаємо, що з серпня 2023 року обовʼязки директора БЕБ виконував Андрій Пащук.

Що відомо про Сергія Перхуна?

Сергій Перхун народився у 1977 році у Харкові. Здобував освіту у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю "Правознавство", кваліфікація юрист.

З 2023 року був заступником керівника Територіального управління БЕБ у Київській області, а також заступником директора Бюро економічної безпеки України.

Зазначимо, що в листопаді минулого року виконувач обов’язків директора Бюро економічної безпеки Едуард Федоров та його заступник Віталій Гагач подали у відставку. Новим тимчасовим керівником став інший заступник директора Андрій Пащук.

Також додамо, що наприкінці січня цього року Кабінет міністрів зареєстрував у Верховній Раді два законопроєкти щодо перезавантаження роботи Бюро економічної безпеки.

Читайте також:
Рада підтримала у першому читанні законопроєкт про перезавантаження Бюро економічної безпеки Рада підтримала у першому читанні законопроєкт про перезавантаження Бюро економічної безпеки
Як працює Бюро економічної безпеки. Розмова з речницею БЕБ Альоною Матвєєвою Як працює Бюро економічної безпеки. Розмова з речницею БЕБ Альоною Матвєєвою
У Раді зареєстровано законопроєкти щодо перезавантаження БЕБ У Раді зареєстровано законопроєкти щодо перезавантаження БЕБ
"Продаж" електронних книг: БЕБ нарахувало 1,3 млрд гривень несплачених податків