USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35
Втрати росіян: 6 8 1 5 8 0 (+1350)
USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35

Готував ракетні удари по нафтобазах та аеродромах ЗСУ: СБУ затримала російського агента

Серед основних цілей ворога були військові аеродроми та підрозділи ППО, а також нафтопереробні заводи, паливні склади та ключові енергогенеруючі підприємства
СБУ
Джерело: СБУ

Співробітники СБУ затримали чергового агента російської спецслужби, який готував ракетні удари по нафтобазах та аеродромах ЗСУ в Київській та Чернігівській областях, повідомили в Службі безпеки України.

Він об’їжджав місцевість і приховано фіксував потрібні йому локації на камеру телефону. Розвіддані агент передавав кадровому співробітнику управління ФСБ в Москві та Московській області. Його затримали, коли він проводив дорозвідку поблизу локації українських військ на Київщині.

Слідчі Служби безпеки повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану). Йому загрожує довічне ув’язнення.

Нещодавно спеціалісти СБУ ліквідували агентурну групу російської спецслужби в Одесі, в якій залучені три місцеві мешканки віком від 19 до 23 років.

Як зазначалось, вони фотографувались на тлі потрібного об'єкта, зокрема робили селфі з геолокаційною прив’язкою, а потім месенджером відправляли дані куратору з ФСБ.

Теги: СБУ
Читайте також:
Посадовець Посадовець "Укренерго" випрадовував злочини росіян і заперечував українську державність. Тепер йому загрожує до восьми років тюрми
"Навчали" фейкових студентів: В Україні викрито ще три схеми для ухилення від служби
"Кріт" з ДПСУ, якого завербувала ФСБ, отримав 15 років в'язниці
Затримано групу підлітків, які на замовлення РФ палили об'єкти Затримано групу підлітків, які на замовлення РФ палили об'єкти "Укрзалізниці"