USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Головнокомандувача ВМС РФ відправили у відставку, – ЗМІ

У Росії, як стверджують медіа, новий командувач військово-морським флотом
Головнокомандувач військово-морського флоту (ВМФ) Росії адмірал Микола Євмєнов
Джерело: відкриті джерела

Головнокомандувача військово-морського флоту (ВМФ) Росії адмірала Миколу Євмєнова відправили у відставку. Про це повідомили одразу два російські видання – "Фонтанка" і "Известия".

За інформацією "Фонтанки", тимчасово виконуючим обов'язки головнокомандувача призначено командувача Північного флоту Олександра Моїсеєва.

Зазначається, що призначення Моїсеєва "вже доведено до особового складу".

"Адмірал Микола Євменов поки значиться на сайті Міноборони головнокомандувачем, але в Адміралтействі думка однозначна – у свій кабінет він уже не повернеться", – ідеться в публікації.

Новини за темою: Путін звільнив Суровікіна з посади командувача повітряних сил, – РосЗМІ

"Известия" з посиланням на джерела також підтверджує відставку Євменова. При цьому офіційно про зміну головнокомандувача ВМФ Росії не повідомлялося.

Відставка Євменова сталася через деякий час після того, як українські війська знищили російський корабель Чорноморського флоту – "Сергій Котов".

Водночас варто зазначити, що це не перше знищення російських кораблів у Чорному морі. Більш детально про успішні операції ЗСУ проти флоту окупантів читайте тут.

Читайте також:
100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень 100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень
Україна програє інформаційну війну, - політтехнолог Україна програє інформаційну війну, - політтехнолог
Окупанти впроваджують у школах ТОТ України новий пропагандистський предмет Окупанти впроваджують у школах ТОТ України новий пропагандистський предмет
Дані в ТЦК у будь-якому разі доведеться оновлювати, а за невиконання - штраф від 17 тис. грн, - адвокат Дані в ТЦК у будь-якому разі доведеться оновлювати, а за невиконання - штраф від 17 тис. грн, - адвокат