USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 7 4 7 0 (+1320)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

До Одеси направили всі потужні генератори, які є у Міненерго, створено урядовий штаб

Причина складної ситуації – на одному з об’єктів НЕК "Укренерго" сталася вже друга за добу масштабна аварія
Світло

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Через складну ситуацію з енергетикою на Одещині прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив створити штаб на чолі з міністром енергетики. Про це глава уряду повідомив  у Telegram.

Також до міста направили всі потужні генератори, які є в наявності у Міненерго, та газотурбінну електростанцію. Нині основна мета – заживити критичну інфраструктуру та будинки, опалення яких залежить від електропостачання. Задля координації роботи у місто вирушили міністр енергетики та керівник "Укренерго".

Також до Одеси направили газотурбінну електростанцію потужністю 25 МВт, яка надана нашими партнерами зі США. МЗС має звернутися до Туреччини по додаткову підтримку у вигляді суден-електростанцій.

Причина складної ситуації – на одному з об’єктів НЕК "Укренерго" сталася вже друга за добу масштабна аварія. Відтак Одеса та частина району тимчасово знеструмлені.

Теги: Одеса
Читайте також:
В Одесі затримали рецидивіста, який наводив російські ракети на будівлі СБУ та прокуратури, щоб помститися за судимість В Одесі затримали рецидивіста, який наводив російські ракети на будівлі СБУ та прокуратури, щоб помститися за судимість
Український call-центр ошукав 16 громадян Чехії на понад 5,5 млн гривень Український call-центр ошукав 16 громадян Чехії на понад 5,5 млн гривень
ФСБ завербувала двох іноземців: Готували ракетний удар по штабу Сил оборони на Одещині ФСБ завербувала двох іноземців: Готували ракетний удар по штабу Сил оборони на Одещині
Через обстріли енергооб'єктів в Одесі в атмосферу потрапило 549 тонн СО2: Чим він небезпечний? Через обстріли енергооб'єктів в Одесі в атмосферу потрапило 549 тонн СО2: Чим він небезпечний?