USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

"Дякую, що бороните Світ!": Борис Джонсон відвідав захисників, які перебувають на лікуванні в реабілітаційному центрі

Серед іншого, Джонсон оглянув лікарню та побував у приміщеннях, де наразі йдуть ремонтні роботи, аби центр мав змогу прийняти більше поранених наших бійців
Джонсон у лікарні
Джонсон відвідав КНП КОР "Київський обласний центр реабілітаційної медицини"
Джерело: Тетяна Семенова

Сьогодні з неоголошеним візитом до України завітав колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон. Він відвідав Київський обласний центр реабілітаційної медицини. Там Джонсон поспілкувався з українськими захисниками, які нині перебувають на лікуванні чи реабілітації. Про це в ексклюзивному коментарі UWN розповіла заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова.

"Дякую, що бороните Світ! Дякую за вашу мужність!", — тиснучи руку кожному військовому, говорив Борис Джонсон.

"Також Борис Джонсон оглянув лікарню, побував у приміщеннях, де наразі йдуть ремонтні роботи, аби центр мав змогу прийняти ще більше поранених наших бійців. Поспілкувався та подякував медиками Центру", - розповіла Семенова.

Своєю чергою, наші військові дякували Джонсону за потужну особисту підтримку та усього британського народу. Дякували за зброю та військову допомогу, яка так потрібна Україні для Перемоги над рашистами.

Нагадаємо, Борис Джонсон очолював британський уряд з 24 липня 2019 по 6 вересня 2022 року. 7 липня після звільнення низки британських урядовців прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосив про відставку, також він іде з посади керівної Консервативної партії.

Під час офіційної заяви про відставку він звернувся до українців та запевнив, що Британія продовжуватиме підтримку України на тлі російської агресії. Зеленський висловив сподівання, що політика Британії щодо України після відставки Джонсона не зміниться.

У липні експрем'єр Великої Британії Борис Джонсон закликав США і світ не піддаватися втомі від війни Росії проти України. Джонсон закликав США продовжувати підтримувати Україну, включаючи постійне постачання зброї. Він сказав, що не може бути "жодного виправдання" для затримки членства України в НАТО.

Читайте також:
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням
Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі? Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі?
Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16 Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16